Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Discuss Help! iDeneb on Dell Dimension 8200 at the Installation - Hackint0sh.org; alright now i can keep it running in safe mode. flagged the partition. however, i ...
  1. #11
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    alright now i can keep it running in safe mode. flagged the partition. however, i get reboot loops if i don't boot into safe mode. I dont get any panics that i can see in the darwin boot. So Im thinking its video drivers? Also safe mode crashes when I try to view About This mac & if I try to run chess.


  2. #12
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Alrighty! I can get it to boot fine now I just can't select any higher video resolution than 1024.. So which drivers would I need for a BFG Geforce 7600 512 AGP??

  3. #13
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check this thread, hope it help you ;P
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #14
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    UPDATE!
    Used ToH, iAKTOS latest, and followed that NVInject device/vender ID setup and now almost everything is working! I'm using that project KX audio driver and sometimes it gets poppy/staticy. I'm not sure what is up with that. Now I'm on to getting the wifi card to work..

  5. #15
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Good to hear that, can you make a tuto or something, this can help other users
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #16
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Couldn't really find anything to make that netgear wifi card to work so I dug around the closet for a ethernet card. Ended up reinstalling with this config:

    iAKTOS 5
    ToH 9.2.0 Kernel Patch
    Chameleon boot loader
    AGP Patch
    NVInject (No Efi strings...this would result in k panics)
    Selected all of the Network Driver options
    Then left everything else stock for the installer.
    After install I manually blessed my main partition for booting.
    In single user mode I had to reset the root password.
    In single user I used the VI editor (im cruel to my self) in root mode to edit the nvidia/nvinject files with device & vendor IDs.
    Once I was fully booted into OSX I installed the KX audio project drivers for my sound blaster card. (No popping or static with latest version!)
    Networking worked right away.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Dell Dimension 8200
    By ortizra1 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2011, 10:49 PM
  2. Installing on Dell Dimension 8200
    By bearsomg in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2010, 02:28 AM
  3. Dell Dimension 8200
    By everkleer in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2010, 09:09 PM
  4. Dell Dimension 8200 won't boot to iAtkos v1.0i.iso
    By albrufsky in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-2010, 06:38 AM
  5. OSX 10.5.4 on Dell Dimension 8200 boot error
    By Achimafn in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-04-2009, 10:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:51 AM.
twitter, follow us!