Results 1 to 4 of 4
Discuss [HELP] Iatkos v7 on Asus P5Q-E crashes at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy [HELP] Iatkos v7 on Asus P5Q-E crashes

    --------------------------------------------------------------------------------

    Hi everybody
    when i install iatkos v7 on my pc it stops at the middle and comes an error something like this:
    panic(cpu 2 caller 0x0042DE36): "getphysicalsegment() out of 32brange 0x100036000, len 0x100. class..
    i don't know how to upload a picture!


    My PC-specs:
    Asus P5Q-E motherboard
    ATI Radeon HD4890
    8gb RAM Corsair
    Intel core² Quad Q6600
    2HDD's
    1st-Samsung HD103UJ-1TB<--SATA
    2nd-Maxtor 6E040L0-40gb<--IDE<------i want to install on this!
    2 DVD-Drives:
    1st LG HL-DT-ST DVDRAM GH20LS15 <--SATA
    Toshiba DVD-ROM SDM2012C<--IDE

    so i haven't got internet connection at home so i can't download ideneb i must install iatkos can someone help me please?
    Sorry for bad english!



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    How did you customize your installation?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I only put in german language and i also tried without that but it was the same!

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default same problem

    Even i'v found the same error while installing iATKOS_v7.the following are the screenshots


    http://anonymusvins.opendrive.com/fi...F/DSC01462.JPG

    I am very eager to install the os on my pc and i think i am very close on finishing the installation.Plz help.
    my system specs are as follows :
    Amd Phenom x3 8650 2.3 ghz
    Asus M2n68 am plus
    Transcend 2 gb ddr2 800 mhz
    Dynet 2 gb ddr2 800 mhz
    Seagate 1tb and 500 gb sata internal
    450w Odyssey smps

 

 

Similar Threads

  1. iATKOS V7 on ASUS P5N-D
    By banduran in forum OSX Security
    Replies: 3
    Last Post: 01-21-2011, 04:13 PM
  2. [HELP] Iatkos v7 on Asus P5Q-E crashes
    By akolio in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2010, 03:29 PM
  3. iATKOS v7 and Asus P5Q Pro
    By Fork in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-18-2009, 03:35 PM
  4. Iatkos v7 on asus p5k (Possible????)
    By namanix in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2009, 12:14 PM
  5. Iatkos 7 > Asus P5N-E sli
    By neovea in forum Distributions
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2009, 06:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:29 PM.
twitter, follow us!