Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Discuss help for the compaq v3631TU iAtkos 5i customization at the Installation - Hackint0sh.org; hi.. i have have tried couple times with couple of set of pair with the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default help for the compaq v3631TU iAtkos 5i customization

    hi.. i have have tried couple times with couple of set of pair with the customization, but just can't make it right to and appear the gray screen with the "anti" apple screen.

    Anybody could help me for that?

    My laptop specification is below :

    Intel Core 2 duo T5550 1.83ghz
    2GB ddr2
    160gb WD
    Mobile intel 965 express chipset family Model Intel GMA x3100
    HDAUDIO soft data fax modem with smartCP
    Intel Wireless WiFi link 4965AGN
    Marvell Yukon 88E8039 PCI-E fast ethernet controller
    HP integrated Bluetooth module
    Conexant High Definition SmartAudio HD2

    i just get it right with the customization, please help.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hiya there, how did you customize? check this thread to learn the basic about this distro. Btw how much for this laptop? @.@ seems 100% compatible
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Re:] help for the compaq v3631TU iAtkos 5i customization

    I tried with the guide, but i just can't make it right. Huhu.. anybody using the spec some sort like mine? Your help would highly appreciated.

    This laptop is cheap and bought more than a years. Compaq V3631

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    How did you customize? did you try with another distro? what error are you getting so far?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Re:] help for the compaq v3631TU iAtkos 5i customization



    here is my selected stuff during the customization, any problem with my laptop specification?


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Nope the lappy seems compatible, I told you to read the info about the distro, €.€ your selecting weird stuff... 2 video drivers? 2 LAN Drivers, Natit, wtf? Graphic Updates @.@? All APCIS @_@~ is crazy, and all SATA Supports >,<

    Try something like this...

    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Nope the lappy seems compatible, I told you to read the info about the distro, . your selecting weird stuff... 2 video drivers? 2 LAN Drivers, Natit, wtf? Graphic Updates @.@? All APCIS @_@~ is crazy, and all SATA Supports >,<
    Muaahahahaha... laughing out loud..

    Because i refer to THIS post, so i thought the kernel and the PS/2 is a must for lappy. That's why. And i thought the video drivers will be compatible even there's multiple driver installed.

    My LAN driver is the Marvell Yukon, this is the things that you wan me to including the "iAtkos v5i Main System" right?

    I will give it a try as soon as possible, really thanks a lots icchansan, really thanks a lot!~


  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Looks nice, post your progress
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah, Thanks master icchansan.

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    seems the same problem it's now. load until the grey screen, a circle with a slash, then the flower loading still working. hm... giving up..


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Customization settings Problems iAtkos s3
    By uhpdabomb150 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2010, 11:31 AM
  2. iAtkos v7 on Compaq 8510P
    By Teddy2005 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2009, 07:56 PM
  3. OSX hung at Boot after iATKOS customization
    By quantass in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-30-2009, 04:39 AM
  4. iAtkos 5i on Compaq SR1960AP
    By fi5hbone in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2009, 05:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:57 PM.
twitter, follow us!