Ok so first time hackingt0sh installer here, had a friend give me the IAtkos 10.5.7 disc as it worked for him first shot...not so for me. Ran into about 4 issues, solved 3 of them.

Specs:
Dell 630m Laptop
Pentium M 2.00 Ghz 2048kb cache
Speed Step Enabled
2Gb DDR2 SDRAM
14.1 Wide XGA 1280x800
Intel 915GM Graphics (GMA 900?)
Audio Sigmatel 9200
Intel Wireless

Issue 1: Would not be able to boot from the DVD, blue screen.
Resolution: Attached external display

Issue 2: After installation, would not find my drive
Resolution: Installed Intel SATA/IDE drivers

Issue 3: Kept rebooting on initial boot:
Resolution: Installed Voodoo kernel 9.7.0

Issue 4: Gets stuck at a blue screen on boot. Not a lot of time to read the output but here are some lines i got before the blue screen:

Code:
vid1 family specific matching fails
vid2 family specific matching fails
ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out
Some message with IndexCI in ContentIndexOpenBulk:No index
Resolution: NONE!! HELP!!!


I'm not sure what to do at this point, i have tried a few combinations.

Here are the configurations currently selected on Install:
IAtkos v7 Main System
Chameleon v2
9.7.0 Kernel Voodoo (To fix reboot problem)
/extra directory
DSDT
AppleDecrypt
Disabler
Intel SATA/IDE (To fix disc problem)
Post Action Install


Any help would be appreciated. I am hoping to at least be able to get to the OS so that i can then modify drivers for my video card etc...