Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss Having trouble installing at the Installation - Hackint0sh.org; Hey, I'm trying to install Kalyway 10.5.2 on my Dell Latitude D830, I followed the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Having trouble installing

    Hey, I'm trying to install Kalyway 10.5.2 on my Dell Latitude D830, I followed the guide exactly, however at this point in the guide is where things go wrong for me
    "4) Type -v and press enter.
    5) Grab yourself a coffee or a biscuit. You've done well so far, this part may take a while. "



    it stays on this screen, and never changes, I left it on for exactly one hour without any change at all.


    Is there something I'm doing wrong, or is there anything at all I can do?



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you tell us your full specs? post it here, no links

    What guide did you follow?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the guide I used was: http://wiki.osx86project.org/wiki/in...ualBoot_10.5.2

    Specs are:
    Processor: Intel Core 2 DUO T7250 2.00 GHz
    2046 MB ram
    Graphics Card: NVIDIA Quadro NVS 135M 256mb
    Bios: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A09

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    hmm, lets try this...

    when darwin appear type:
    cpus=1 -v
    if it get stuck or give u any error post back or take a photo
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    That gave me the same result as before, it just stays on that screen I posted earlier.


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Heres your lappy and what you need.

    And your lucky cuz the wireless kext works now the solution on kext section good luck

    Try with iatkos v5i, easy to update
    Last edited by icchansan; 01-14-2009 at 06:14 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I tried iATKOS 5i and I had almost same result:

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You have to customize your installation, please check here to know how and what you need to do it.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for all the help, but that tutorial didn't work either, it starts at a step past my problem, I cant even get to the disk utility and such, no matter what I try I'm stuck on that screen, never changes.

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Sorry for double post, but I made a video showing exactly what happens: YouTube - I can't install iATKOS

    the video was done using iATKOS, but the same thing happens with all the others


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Trouble after installing
    By smoke_weed in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-13-2009, 02:33 PM
  2. trouble installing
    By ultimitsu in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2009, 06:59 AM
  3. Trouble installing iDeneb v1.4 10.5.6 on PC
    By Flitskikker in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 03-01-2009, 08:36 PM
  4. Trouble with installing and using mac os (10.4.9-10.4.10)
    By neolead in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2007, 04:35 PM
  5. Trouble installing CS3
    By bastet in forum Genuine Mac Support
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2007, 05:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:10 PM.
twitter, follow us!