Results 1 to 4 of 4
Discuss Hangs on bootup (apple spinning logo) at the Installation - Hackint0sh.org; Please help me to get this to work, I promise to make a donation if ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Hangs on bootup (apple spinning logo)

    Please help me to get this to work, I promise to make a donation if someone helps me to get OSX working on my PC!

    I have a Dell Optiplex 755 with Intel Chipset.
    Intel Quadcore 2.4ghz
    3GB RAM
    70GB Sata HDD
    Integrated Intel Q35 graphics.

    I have tried the Iatkos 10.5.5 DVD

    I've tried various options but each time, after Leopard installs and I reboot for the first time, I just get the apple logo and spinning wheel.

    Have I got the wrong distro, or am I not selecting an option properly? I used the Iatkos installer to wipe the HDD and create a new MAC GUID partition journaled. I selected stock ACPI and SATA drivers, also tried selecting various other drivers.

    Please help to save me time as I've spent 2 evenings now!

    Am I better off using another distro, if so which one?

    Many thanks for your help.

    I tried searching the forums also.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    It's ok, it's working now, dunno what I did differently!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem, what distro worked for you?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I used Iatkos 10.5.5 distro. On the 4th time, I just used the very basic options and ensured it was on a formatted guid partitioned drive. Made sure that only the SATA and stock ACPI drivers were selected and nothing else and it worked fine.

    Once it worked, I then got an ethernet driver kext file and the internet is working fine now.

    I'm struggling for VGA and sound drivers though.... Dunno whether to buy a new GFX card which I know will work or whether to forget the venture and use Ubuntu!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 08-20-2011, 06:04 PM
  2. hangs on apple logo
    By alireza76 in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-02-2010, 03:51 AM
  3. Installation hangs up on Apple Logo...
    By JackSlain in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 07-30-2009, 11:46 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-13-2009, 12:25 PM
  5. stuck with greyscreen with apple logo and the spinning paddle wheel
    By indyjanes in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2008, 07:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:51 PM.
twitter, follow us!