Results 1 to 3 of 3
Discuss Hackintosh not booting at all at the Installation - Hackint0sh.org; Hi I have an MSI Wind U90 that was a hackintosh previously. Now, when I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canada, Duh
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Hackintosh not booting at all

    Hi
    I have an MSI Wind U90 that was a hackintosh previously. Now, when I installed iAtkos s3, it installs properly, but does not boot. I have tried "cpus=1" and when I do verbose boot it shows text on chameleon, but then shows just a black screen. If you need any more information I will post it.



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    It could be video related problem, most likely wrong video kext.
    If your chipsets are the Intel 945/965 families then be sure your S3 is the version 2 for updated drivers.
    You may need to install it without video driver, and/or delete the video kexts to force VESA booting mode.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canada, Duh
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Nevermind, I found the problem. I forgot to put the the special kernel for the Atom processor. It works now.

 

 

Similar Threads

  1. Hackintosh not booting after install. Help!
    By RRhoads23 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2011, 08:25 PM
  2. Hackintosh not booting after install. Help!
    By RRhoads23 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2011, 08:21 PM
  3. Hackintosh not booting
    By ollyclio in forum Using Snow Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2010, 02:50 PM
  4. Incosistent Booting on hackintosh HP
    By lachesisxD in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2010, 10:35 AM
  5. Help booting hackintosh
    By nicops123 in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2010, 12:51 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:39 AM.
twitter, follow us!