Results 1 to 2 of 2
Discuss Graphics issues with iPC OSX86 10.5.6 installer at the Installation - Hackint0sh.org; Image of problem here. (Large file warning) Picture pretty much describes what's going on, but ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Graphics issues with iPC OSX86 10.5.6 installer

    Image of problem here. (Large file warning)

    Picture pretty much describes what's going on, but a little more backstory is needed.

    I'm trying to install iPC OSx86 10.5.6 on an HP Pavilion dv6525us notebook with an external monitor, and it's having some major graphical screwups as indicated by the screenshot. Weird thing is that it worked fine the first time I plugged in the monitor, and booted the disk in safe mode. I then restarted so I could try it in normal mode, and now I get a this square, scanline-filled screen no matter what mode I boot it in. The real problem is that the mouse is really messed up, and the menu buttons have disappeared, too.

    Specifications I can list off are; Core 2 Duo T5500 Merom-2M @ 1.667 GHz, Intel i945GM chipset with an integrated GMA 945 GPU, I can't quite remember the res, and a 160GB 2.5'' HDD.

    Does anyone know a way to fix this, or at least make it so I can install OSX on it, and then try to fix it later?



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    It's video related problem as there are several unusable kexts in your installer.
    You can try to delete/move them but it has to be in a writable media, USB etc., not DVD.
    Try to go through with installation and delete them afterward. Use -x -v -f for boot options.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-26-2011, 07:46 PM
  2. Bootloader & graphics driver issues
    By criminal.mastermind in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2010, 01:18 PM
  3. Graphics Cards and Hackint0sh / OSX86
    By AARRGGHHH in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-29-2009, 11:33 PM
  4. Got OSx Booting, But Graphics Issues
    By Trune in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2008, 11:09 PM
  5. JaS OSx86 10.5.4 install issues
    By urip in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 11
    Last Post: 10-13-2008, 02:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:22 AM.
twitter, follow us!