Page 1 of 6 123456 LastLast
Results 1 to 10 of 52
Discuss Error iDeneb 1.5 at the Installation - Hackint0sh.org; Hello, i tried to install iDeneb 1.5 1057 on my HP8510p. I burned the iso ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Error iDeneb 1.5

    Hello,

    i tried to install iDeneb 1.5 1057 on my HP8510p.
    I burned the iso image on a DVD and then i tried to install this.
    The process stopped on the apple logo (there is a loop)

    After that i used the "-v" option.
    Then the error was (evertime in a loop)

    SAM Multimedia: READ or WRITE failed, sense_key = 0x03, Asc = 0x11, ascq = 0x05
    Disk1s2 i/0 error
    localhost kernel[0]

    How can i fix this? Did i have to change something in the iso? I googled it a lot but i didn't find a answer.

    ~ lukas



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by vanillegipfel View Post
    Hello,

    i tried to install iDeneb 1.5 1057 on my HP8510p.
    I burned the iso image on a DVD and then i tried to install this.
    The process stopped on the apple logo (there is a loop)

    After that i used the "-v" option.
    Then the error was (evertime in a loop)

    SAM Multimedia: READ or WRITE failed, sense_key = 0x03, Asc = 0x11, ascq = 0x05
    Disk1s2 i/0 error
    localhost kernel[0]

    How can i fix this? Did i have to change something in the iso? I googled it a lot but i didn't find a answer.

    ~ lukas
    Hi there,
    That error usually results from bad burned or bad media DVD, and/or corrupted iso, most of the times.
    You could try to reburn the iso with good media at the slowest speed, and see if it would improve.

    Cheers

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi, thank's for the answer. Yes, the DVD is very old today i'm going to buy some new empty DVD's. Is 4x speed too fast?

  4. #4
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by vanillegipfel View Post
    hi, thank's for the answer. Yes, the DVD is very old today i'm going to buy some new empty DVD's. Is 4x speed too fast?
    Hi,
    Media selection, as long as it is of good quality because media speed rating is sometimes not very true. About burning, if that is the slowest you got then that is it
    I've seen people doing it at 2.4, but whatever.
    Also there are chances of the dl iso corrupted due to incorrect zip/unzip, up/downloading.
    But you should try simple step first to see.

    Good luck.

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yes,.. i'm just trying it.. It's still burning,.. i'll post the result here later


  6. #6
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by vanillegipfel View Post
    yes,.. i'm just trying it.. It's still burning,.. i'll post the result here later
    Hi,
    Yes, good luck to you and keep us posted.

    Cheers

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi, yes, the error is now fixxed, but now i have got another problem.. i can't find any hdd (in the disc unility programm is no hdd shown :-(, do i have to formate my hdd before i can formate it with the disk unility programm?)

  8. #8
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by vanillegipfel View Post
    hi, yes, the error is now fixxed, but now i have got another problem.. i can't find any hdd (in the disc unility programm is no hdd shown :-(, do i have to formate my hdd before i can formate it with the disk unility programm?)
    Hi,
    Glad you got that taking care of, good job

    You don't have to format hdd for it to see, although partition/format should be done before the final disk reformat/verification with disk utility in OSX installer.

    That problem usually arises from incompatible SATA/IDE controller mode/driver, which happens in many systems.
    Do you know what chipsets it is in your motherboard? Is there an option in your BIOS to set SATA to AHCI? What type of hdd and DVD drives are in your system? You can also use CPU-Z to check your hardware specs.
    I can look it up for you but it will take some times, if you could check then I would be able to response quicker.

    Cheers

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi, thx for your support!
    i used disc director to make a new partition (primary; 40GB, without data-system)

    here my laptop-datas,..

    hp8510p
    win 7
    Chipset: Intel PM965
    BIOS-Version: 68MVD Ver F.14 (And no, i cant switch between them because i haven't got a sata hdd in my laptop, of corse there is still the choose betwen them in the bios)
    Processor: Intel Mobile Core 2 Duo T7300
    Memory: DDR2 (2048MB)

    Sorry for my bad english, but it's only my school-english

  10. #10
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi, no need to search for drivers and co. I tried to change something in the bios (i think it was SATA = disabled or tranlation mode of the hdd) don't know what, but know it's still installing osx


 

 
Page 1 of 6 123456 LastLast

Similar Threads

  1. iDeneb - disk utility error and then boot error
    By eirikr84 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2010, 11:43 AM
  2. iDeneb 10.5.5 Boot error
    By DanielINC in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-2009, 06:35 AM
  3. Ideneb 10.5.5 Error
    By DanielINC in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-2009, 05:38 AM
  4. iDeneb 10.5.6 AMD Error
    By iwantmac123 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2009, 05:07 PM
  5. ideneb v1.3 10.5.5 dvd drive error
    By thecreativeosx in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2009, 09:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:42 AM.
twitter, follow us!