Results 1 to 8 of 8
Discuss eMachines T6532 Problem Installing at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation eMachines T6532 Problem Installing

    hi guys ...im really frustrated...i must of tried over 15 times to actually get my computer to start up the mac software. I have a leo4all cd and a kalyway....both do the same exact thing....i restart my computer with the cd in it and it tells me to enter the root....i tried every command there is....-v...-x..-y...all of them and more. After i put them in it come up with an error like screen. What am i doing wrong! I have an eMachines T6532. Do i need to change my bios? i have no idea what to do....please help...thanks alot

    Specs:
    CPU : AMD Athlon™ 64 3500+ processor with AMD 64 Technology1
    (2.2GHz, 2000MHz system bus, 512KB L2 cache)
    Operating System : Genuine Microsoft® Windows® Vista
    Chipset : NVIDIA® GeForce® 6100
    Memory : 1024MB DDR (2 × 512MB), 400MHz (PC3200), dual-channel
    Expandable to 4GB
    Hard Drive : 200GB (7200rpm, 2MB cache)3



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Why dont you try with the latest distros like iAtkos v7 or ideneb, you will need a patched kernel like voodoo, research in the HCL about systems like yours to know how to customize, report back if you have any issues
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    do i put the patch on the cd too? what do i do with it?

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Everything is in the DVD, just press customize before install and select just what your system needs
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    so you put the dvd in before u reboot your system to customize?


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You have to boot into your DVD, then format your partition as extended journaled, quit disk utility, select destination and before press install, customize your installation
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry

    nobody gets it.....i never even get to the installation....i can never get past darwins boot loader to start the installation.....-x -s -v all of them never work and all that happens is the screen flashes to black and has a bunch of words saying os is not set yet and a bunch of other things....i have kalyway iaktos and leo4all...none work,....... what do i do? please help me
    Last edited by STT816; 09-15-2009 at 06:39 PM.

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    okay i got a little farther....now the message says "Unable to find driver for this platform: \"ACPI\". What do i do for that? ive been looking all over google but cant find an answer

 

 

Similar Threads

  1. emachines 350
    By DO_IT_SP in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2011, 05:08 PM
  2. Problems with OSX on an emachines
    By Monoxide in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2010, 05:08 AM
  3. eMachines T5212
    By truehybridx in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 08-06-2009, 08:38 AM
  4. usb problem on emachines t5212
    By truehybridx in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2009, 05:51 AM
  5. Install on Emachines Help
    By sethdotcom in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2007, 04:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:51 PM.
twitter, follow us!