Results 1 to 6 of 6
Discuss EEE PC 1005HA installation? at the Installation - Hackint0sh.org; hey guys, i bought an asus eee pc 1005ha seashell. now would like to install ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default EEE PC 1005HA installation?

    hey guys,

    i bought an asus eee pc 1005ha seashell. now would like to install leopard. i've tried to install iatkos v7, but when the dvd boots, the installation is restarting at the first grey screen with apple.
    after this i tried boot-132 1.11 with an original leopard dvd. but it wount work.
    can someone help me?

    thank u



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes I'm rather eager as well. I tried boot 132 method with orig install disk, and that didn't work, and I tried iDeneb 1.4, and that didn't work either. iDeneb install disk booted up, but for some reason the window didn't show up. Could be a scratched disk, but I haven't gotten iDeneb to work on my eee 901 either.

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default I'm curious as well...

    I've tried Leos4All and iDeneb 10.5.6.

    The Leos distro starts to load the installer and then reboots prior to getting to the installer.

    iDeneb 10.5.6 boots to the installer perfect, and installs perfectly. However, on reboot from the hard drive, I get an eternal apple + spinning cursor.

    I chose the removefirewire fix, CPUs1 fix and the ACPI fix during the install, as well as the GMA 950 graphics drivers.

    For the time being, I'm back to XP.

    It has the 600 series bios installed currently.

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    Well, I'm not sure where to go with this. The "modified" bios distros for the other EEE Pc models won't install on this 1005hab. The Asus Update software won't let me downgrade to Bios 5xx...and with 6xx installed, I can't seem to get iDeneb to restart and run after the initial install.

    That having been said, the external DVD drive for this netbook did give me what I needed to get a fully functional OS X install on my Phenom desktop.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Disable hyber threading, i have a 1005ha and am having the same problem, from what I've read about the 1008ha, you need to disable hyper threading, however there is no option on the BIOS in the 1005ha to do so.

    Is there a bios that can be installed that does have that option?


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Hackintosh on a 1005HA (yes u can)

    Quote Originally Posted by tame1 View Post
    hey guys,

    i bought an asus eee pc 1005ha seashell. now would like to install leopard. i've tried to install iatkos v7, but when the dvd boots, the installation is restarting at the first grey screen with apple.
    after this i tried boot-132 1.11 with an original leopard dvd. but it wount work.
    can someone help me?

    thank u
    go to this Thread http://www.hackint0sh.org/forum/f181/78046.htm and look at my posts/replies

 

 

Similar Threads

  1. Asus 1005HA help - turns itself off at installation
    By denversun in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2011, 08:20 PM
  2. Asus EEE Pc 1005HA installation Failed!
    By masterbob in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2010, 10:37 AM
  3. 1005HA mac osx
    By Pleskoon in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2009, 05:50 PM
  4. 1005ha no WIFI
    By probuild521 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2009, 07:57 AM
  5. Asus 1005ha
    By impulse462 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2009, 02:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:19 PM.
twitter, follow us!