Results 1 to 2 of 2
Discuss Dual Boot on 2 HDDs failed at the Installation - Hackint0sh.org; I'll start off with the Specs of my computer, as I built this from scratch: ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Dual Boot on 2 HDDs failed

    I'll start off with the Specs of my computer, as I built this from scratch:

    Intel Core i7 920 Processor
    EVGA x58 Motherboard
    XFX nVIDIA GeForce GTX 260 Black Edition Video Card
    WD 500GB HDD 7200 RPM 32MB Cache (x2)
    850W Corsair Power Supply
    GSKILL 6GB DDR3 Triple Channel 1088 MHz RAM

    Now for the problem:

    I recently downloaded and burned iATKOS 5i

    Burned it to a 4.7GB DVD+RW Disc, ran it from the disc drive, hit F8, and then typed "-v" then hit ENTER. I created a partition on my Second Hard drive (the one without Vista), selected format type "MAC OSX Extended (Journaled)", and labeled it "Mac OS X". I then installed, followed the instructions on screen, did NOT select any addons to the installation other than the default, was prompted for the restart, and restarted. I then start up through my PC's BIOS menu and select the HDD with Leopard "supposedly" installed on. It failed. I saw the grey Apple screen in the background for a split second, then the computer restarted. I then figured that I needed to boot from the DVD, but no luck because it would just prompt me for installation again. I am able to boot Vista fine after all of this, so my base HDD was not affected, as it shouldn't have been.

    What am I doing wrong? What am I not doing? Are my system components compatible?
    Last edited by Moomba445; 06-18-2009 at 10:23 PM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Heres a mini guide for your mobo,

    InsanelyMac Forum > Leopard 10.5.7 on EVGA X58 SLI Guide PREP!

    you will need to install retail to get all cores working, try and report your progress back
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Dual boot, with separate hdds; 2 gpus?
    By LooseScruz in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2011, 05:02 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-06-2010, 12:14 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-04-2009, 03:42 PM
  4. Dual Boot Vista and Mac - all tricks failed
    By doboszs in forum Dual Booting
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2009, 12:11 PM
  5. Dual Booting iDeneb and XP from two HDDs
    By Dixie_Flatline in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2008, 01:09 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:18 AM.
twitter, follow us!