Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
Discuss Denied symbol at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, i've installed iAtkos v7 on a internal HDD without partitions. It's the H:\. And ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Denied symbol

    Hi,
    i've installed iAtkos v7 on a internal HDD without partitions. It's the H:\. And C:\ is for Vista (two separate HDD).
    I put in C:\NST the boot.efi file like i've read on web and rename it in nst_mac.efi.
    When i try to boot Leopard, after some seconds i receive a nice little denied symbol on the Apple logo (circle with a slash), and Leopard still booting without good results!

    How can i boot it now? How can i solve this problem?

    Thanks a lot for support!



    PS: i'm italian so i'm sorry if my english is full of mistakes
    Last edited by mirco; 09-10-2009 at 10:16 AM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    UP!

    Help please!!

  3. #3
    kromakey
    Guest

    Default

    Hi ,

    did you select chameleon for iatkos ? ( if not just install it (from other mac/or hackintosh) chameleon RC3 is OUT !! )
    if so , just boot from that HD , should work fine.

    when booting use

    -v to see whats is happening .

    if it stops try

    -v -f -x

    sometimes it works

    Last edited by kromakey; 09-10-2009 at 11:55 AM.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kromakey View Post
    Hi ,

    did you select chameleon for iatkos ? ( if not just install it (from other mac/or hackintosh) chameleon RC3 is OUT !! )
    if so , just boot from that HD , should work fine.

    when booting use

    -v to see whats is happening .

    if it stops try

    -v -f -x

    sometimes it works


    Where can I find chameleon for iAtkos? I've not a OS X or Hackintosh at home, how can i install it?

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mirco View Post
    Where can I find chameleon for iAtkos? I've not a OS X or Hackintosh at home, how can i install it?
    UP PLEASE!

    Thanks


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Customize your installation and select chameleon bootlader? or just install it post installation from chameleon site...
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Customize your installation and select chameleon bootlader? or just install it post installation from chameleon site...
    But if i can't boot Leopard, how can i install chameleon?

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    @_o Are you think about bootloader and didnt install yet, common... focus in your installation 1st

    Why dont you start by posting your specs here, then we can try to hep you. No links please, I'm lazzy
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My computer specs are:
    - ASUS P5KR
    - Intel Quad Core Q6600
    - 4GB DDR2 800Mhz
    - nVidia 8600GT
    - Sound Blaster Audigy SE
    - 3 HDD (40GB H: 500GB C: 1TB E WinVista is C, E are files and H is for OS X

    I've installed on H: iAtkos V7 and, when finished, through Vista and EasyBCD i've create a dual boot and then move boot.efi file in c:\NST and rename it in nst_mac.efi..

    when i choose OS X from dual boot menu, i see the Apple logo, the loading circle and after 1 minute a circle with slash..

    now how can i install chamaleon or repair bootloader?


    i'm italian so my english is not very well! sorry

  10. #10
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    it doesnt mean dual boot isnt working, actually if you can see that screen it mean you managed dual boot very well.

    Now your getting issues with OSX installation, but like you said, you got OSX installed, now how did you customize your installation then? please post that

    Btw did you try to boot with
    cpus=1
    Last edited by icchansan; 09-10-2009 at 07:25 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. gdb Bad symbol - type is N_SECT
    By ishadow in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2011, 09:14 PM
  2. small phone symbol next to the battery % symbol
    By vikschillin in forum iPhone 3GS
    Replies: 2
    Last Post: 05-28-2010, 05:31 PM
  3. mail symbol at top
    By thesheephair in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2007, 02:15 AM
  4. what is this symbol?
    By Siilver in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 12-02-2007, 06:32 PM
  5. What Symbol?
    By Kheldour in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2007, 01:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:51 AM.
twitter, follow us!