Results 1 to 10 of 10
Discuss Dell Xps One, I miss the welcome screen :) at the Installation - Hackint0sh.org; I have a DELL XPS ONE Im trying Ideneb v1.5 and iATKOS v7 and Ideneb ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Dell Xps One, I miss the welcome screen :)

    I have a DELL XPS ONE

    Im trying Ideneb v1.5 and iATKOS v7 and Ideneb lite and Ipc v6 and others

    For all the installation was good for me, but after restarting it blocked in the apple logo and impossible to go to the welcome screen

    Please i need realy your help

    For information the bios choices are OK and there is some picture for my systeme parametres :

    Resume :


    Mother board :


    Chipset :


    Processors :


    RAM :
    Last edited by mehditop; 09-14-2010 at 12:34 PM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    can someone help me?

  3. #3
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Please DO post in the correct section for better assistance, as your question is pertaining to Leopard Installation.
    It's moved to the appropriate section.
    Sorry if this may cause any inconvenience.

  4. #4
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    For your problem, you need to describe it more clearly if it's a KP or there's any error message.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The installation was already good but when I restart my computer it freeze in the apple logo and can't go to the welcome screen, Im trying boot with cpus=1 but nothing, just an icon near the apple logo ( icon waiting )
    For information I was install it with all choices in personnalisation then with nothing and the same result
    Thank's ratvn
    Last edited by mehditop; 09-15-2010 at 10:49 AM.


  6. #6
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by mehditop View Post
    The installation was already good but when I restart my computer it freeze in the apple logo and can't go to the welcome screen, Im trying boot with cpus=1 but nothing, just an icon near the apple logo ( icon waiting )
    For information I was install it with all choices in personnalisation then with nothing and the same result
    Thank's ratvn
    Your system hardwares are mostly supported.
    There could be problems with your custom selections/BIOS setup, most likely.

    Boot with option

    -x -v cpus=1 (and busratio=20 if needed)

    for possible error message.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok i do it this night and i write the error msg if i have it

    I start becaming crazy with this but i will do it

  8. #8
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by mehditop View Post
    Ok i do it this night and i write the error msg if i have it

    I start becaming crazy with this but i will do it
    It's up to you if you really want it or not, as it's for your own personal interest.

    This is hackintosh that you're into. Many times, the whole process is not easy at all.

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the last two lignes that i have is :

    MAC is succefully initialized
    uptime buffer in nanoseconds

    ??

  10. #10
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Clear your partition every time for a clean reinstall.
    With iDeneb 1.6 and posted boot option, reinstall and make note of your selections.
    See how it goes.


 

 

Similar Threads

  1. Dell d820 Black Screen Restart
    By jdubnicek in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-08-2011, 09:48 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 06-01-2009, 10:15 PM
  3. Dell Dimension 2400 screen res changes on install
    By NeilP in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 03-09-2009, 03:43 PM
  4. JaS 10.4.8 + DELL 8400 - Black Screen
    By madman1234 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2008, 01:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:38 AM.
twitter, follow us!