Results 1 to 7 of 7
Discuss Dell Inspiron 1420, boot using Kalyway 10.5.2 can't login Install menu at the Installation - Hackint0sh.org; My Laptop Core 2 Duo T7100 Intel 965PM Gefore 8400GS SSE2 I'm not able to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Dell Inspiron 1420, boot using Kalyway 10.5.2 can't login Install menu

    My Laptop
    Core 2 Duo T7100
    Intel 965PM
    Gefore 8400GS
    SSE2

    I'm not able to boot using Kalyway 10.5.2. When I insert my dvd, Screen only show.....



    and nothing else, can't not login to Install Menu .
    But when I boot using Leo4al 10.5.2, sometine I can login to Install menu. And now, I can't login with Leo4all
    Anybody give a best solution for this problem



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    try this when darwin appear:
    cpus=1 -v
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    omg, I have tried but screen still show that any solution else

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Try with iatkos v5i or leo4all v3
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have downloaded iATKOS v5i after then, I burned it to DVD and using to boot. Sometime, My screen appear: " You need to restart ur computer. Hold down the Power button for serveral second or press the Restart button". How can I fix that bug? I tried using command: "-v -f cpus=1" but screen still appear it


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Someone get it working with leo4all v3 man, is the same laptop just try with the same distro, leo4all v3 for you
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Tirane-Albania
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    just unplug your battery, and plug in th AC power
    and then try to boot with:

    cpus=2 -v -x

    or

    -v cpus=2

 

 

Similar Threads

  1. snow leopard on dell inspiron 1420?
    By intothefantasy in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2011, 05:48 AM
  2. Installing iAtkos v5 on dell Inspiron 1420
    By Persianguy1470 in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 04-24-2010, 05:37 PM
  3. Help installing iatkos on Dell Inspiron 1420
    By Persianguy1470 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-20-2010, 05:20 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-03-2010, 07:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:00 PM.
twitter, follow us!