Results 1 to 5 of 5
Discuss D630 unable to get four distros installed at the Installation - Hackint0sh.org; I am a complete noob to this, but I have a D630 and I have ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default D630 unable to get four distros installed

    I am a complete noob to this, but I have a D630 and I have tried four distros so far today without success. The closest I come is completing the installation, rebooting and ending at a black screen. My D630 has the Intel GMA965 display chipset, the closest I see is 950 although I believe Leo 10.5.6 has the 965 driver.

    Here is what happens with each distro:

    Leo 10.5.6 get to the part where I customize the install, choose my drivers, let it check the install DVD or skip, and it errors out saying it cannot install OS X on my system, every time. This is the only distro that has the Intel 965 display drivers I believe.

    Kalyway 10.5.2 get it installed, reboot, black screen.

    iAtkos 5i gets installed, but will not boot into gui, no network adapaters found.

    iDeneb 1.3 10.5.5 installed, reboot, black screen.

    I have the appropriate things disabled in the BIOS, my BIOS version I believe is A07.

    My system has a 160G drive and 8G of RAM, 2GHz Core 2 Duo.

    How can I get one of these distros installed?

    Thanks

    AM



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok I can now get the distros installed, problem is that none of them seem to contatin drivers for my intel wifi or Broadcom ethernet, despite choosing them from the Leo install. How can I get the drivers installed now?

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you check your lappy in the HCL? please post your full specs just in case, no links
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Newbie Array Wolver's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ashman-
    What distro finally worked for you? My D630 is giving me hell- each distro I try fails somehow. Could you let me know which one you used, and what options you chose to get it to run?
    --Wolver
    ______________________

    ThinkPad T42p- Tiger 10.4.8
    PM 2.0 / 2GB / 80GB
    ATI Radeon 9600 Mobility 128MB-
    Atheros 802.11 a/b/g-

    Latitude D630
    can't get nuthin to work

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello ashman1970,

    What Bios settings & boot switches did you use for getting OS.. installed ?

    I always get a kernel panic shortly after inserting the Hack..osh 10.5.5 or 10.5.6 installation DVD.
    The -v CPUS=2 switches were not successful for me.

    Regards,

    sp-am


 

 

Similar Threads

  1. iDeneb v1.4 10.5.6 installed but unable to boot
    By o2noc in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2011, 01:29 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 03-04-2010, 09:49 AM
  3. i've tried all distros..no one work for me!! help!
    By 84matte84 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2009, 11:59 PM
  4. Unable to install any distro now on Dell Latitude D630
    By ashman1970 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-2009, 02:57 PM
  5. Installed Leopard iDeneb 10.5.5 but unable to boot
    By mmmbopzombie in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 01-19-2009, 03:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:33 PM.
twitter, follow us!