Results 1 to 3 of 3
Discuss Cyclic reboot issue at the Installation - Hackint0sh.org; I just installed iDeneb 1.4 and after install as it tries to boot off the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Cyclic reboot issue

    I just installed iDeneb 1.4 and after install as it tries to boot off the HD, it always restarts after "Starting Darwin". No idea what do to and there doesn't seen to be a DSDT (whatever that is) BIOS for my motherboard. Tried booting from iDeneb 1.4 DVD and using rd=disk0s1 with no different results. Also tried -v -x -cpus=1 -legacy with same results. Any help would be appreciated.

    Specs:
    Motherboard: Abit IC7 (Intel 875)
    CPU: Pentium 4c 2.4ghz (HT off in BIOS)
    Video: NVIDIA GeForce 4800 Ti 128m (NVInject 128MB option installed)
    HD: SATA WD 120GB (partitioned with GUID [should I have used MBR?])
    Last edited by whoinow; 04-10-2009 at 08:48 AM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I tried the voodoo kernel and got passed this issue. Now I have a "Still waiting for root device" error. I installed all the kext's I could for my motherboard...

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you please post how did you customize your installation?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Hazard AMD Reboot on Install Issue
    By Chrispawl89 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2011, 05:53 PM
  2. 3G ReBoot Issue
    By xWillis91 in forum iPhone 3G
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2010, 07:00 AM
  3. Replies: 10
    Last Post: 06-01-2010, 06:45 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-01-2008, 06:07 PM
  5. Hardware issue or Firmware issue?
    By ifun in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2007, 04:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:27 AM.
twitter, follow us!