Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 21 to 30 of 68
Discuss Common Issues/Questions - OSX86 FAQ at the Installation - Hackint0sh.org; Originally Posted by icchansan Hiya there, check in the HCL , check the comment Thanks! ...
  1. #21
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Hiya there, check in the HCL, check the comment
    Thanks! Will give it another shot with iATKOS.

    Let you know how it goes.


  2. #22
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Hiya there, check in the HCL, check the comment
    Ok, so going on the advice I got I have tried to install with iATKOS v1.0ir2 on my HP m7170n. I have my sata controller set to ide combination. Now when I reboot after install I come up to missing com.apple.plist error. This is the same error I was getting with JaS 10.5.6 and what I read was to try using a SATA dvdrw instead of an IDE one.

    Any help?

  3. #23
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Yeah or try to put it a separate IDE port as slave, you can also try with USB DVD Drive
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #24
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installer works fine the reboot fails

    Well idk how to put pictures on here so ill just type the readout:

    MAC Framework successfully initialized
    using 16384 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers
    [TSC] delta: 30, skipping sychronization. (CPU1)
    [TSC] delta: -51, skipping synchronization. (CPU2)
    [TSC] delta: -51, skipping synchronization. (CPU3)
    IOAPIC: Version 0x20 Vectors 64:87
    ACPI: System State [S0 S3 S4 S5] (S3)
    mbinit: done
    Security auditing service present
    BSM auditing service present
    Starting AppleACPIPS2Nub
    AppleACPIPS2Nub startup complete
    From path: "uuid",
    Waiting for boot volume with UUID 0301C428-B265-3DD8-B7EE-8826F135B676

    Waiting on <dict ID="0"><key>IOProviderClass</key><string ID="1">IOResources</string><key>IOResourceMatch</key>string ID="2">boot -uuid-media</string></dict>
    ApplePS2Keyboard: probe failed
    FireWire (OHCI) VendorID 1106 ID 3044 PCI now active, GUID 0011d80001762f35; max speed s400.
    USBF: 5.560 AppleUSBUHCI: unable to initialize UIM
    ERROR: FireWire unable to determine security-mode; defaulting to full-secure

    followed by a "Waiting for root device" message

  5. #25
    Rookie Array sexybeast099's Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    in cornfields! all around me!!
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking "MAC Framework successfully initialized" freeze-up

    I know I'm not the only one by far who has this issue and people who have the required components on the HCL run into this too. anyway, while I'm attempting an install of OSX via any distro, whether it be iDeneb, iPC, iAtkos, or Kalyway, I run into this error. The disc stops spinning in the drive when I get to this point (see below) and I don't see any progress afterwards...
    Code:
    npvhash=4095
    hi mem tramps at 0xffe00000
    rtclock_init: Taking Bus ration Path 1 (AMD Athlon)
    TSC Reported FSB  210.505058MHz, corrected FSB:  199.498429MHz
    TSC: Verification of clock speed failed. Fallback correction was performed. Please upgrade bootloader.
    TSC: Frequency -   1895.235875MHz, FSB frequency -  199.498429MHz, bus ratio = 9.5
    Darwin Kernel Version 9.5.0: Sat Dec  6 19:39:54 IST 2000; Voodoo; Release 1.0 :xnu-1228.7.58/BUILD/obj/RELEASE_I386
    standard timeslicing quantum is 10000 us
    vm_page_bootstrap: 940997 free pages and 74811 wired pages
    mig_table_max_displ = 79
    AMD: disabling C1 clock ramping (node 0)
    Local APIC version not 0x14 as expected
    warning: skipping personalities in blacklisted kext com.apple.Dont_Steal_Mac_OS_X
    com.apple.kernel.6.0:Undefined in symbol set: __Z19IODTMapOneInterruptP15IORegistryEntryPmPP60SDataPPK80SSymbol
    com.apple.kernel.6.0: __Z19IODTMapOneInterruptParentP15IORegistryEntry
    com.apple.kpi.iokit: __Z19IODTMapOneInterruptP15IORegistryEntryPmPP60SDataPPK80SSymbol
    com.apple.kpi.iokit: __Z19IODTMapOneInterruptParentP15IORegistryEntry
    ACPI CA 20051117 [debug level=0 layer=0]
    dsmos: Initializing...
    dsmos: Hook and decryption contexts set!
    dsmos: Starting...
    AppleACPICPU: ProcessorApicId=0 LocalApicId=0 Enabled
    AppleACPICPU: ProcessorApicId=1 LocalApicId=1 Enabled
    Loading security extension com.apple.security.seatbelt
    calling mpo_policy_init for mb
    Seatbelt MACF policy initialized
    Security policy loaded: Seatbelt Policy (mb)
    Loading security extension com.apple.nke.applicationfirewall
    Loading security extension com.apple.security.TMSafetyNet
    calling mpo_policy_init for TMSafetyNet
    Security policy loaded: Safety net for Time Machine (TMSafetyNet)
    Copyright (c) 1982, 1986, 1989, 1991, 1993
            The Regents of the University of California. All rights reserved
    
    MAC Framework successfully initialized
    using 16384 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers
    [TSC] original delta: -1404358, new delta: 252. (CPU1)
    IOAPIC: Version 0x21 Vectors 0:23
    any chance of adding this to the FAQ? I know I'm not the only one by far who has this issue and I haven't found the solution yet...

    UPDATE: Apparently if you stick a USB Flash drive into one of the USB ports it will go past this spot where it hangs. It will not work if you already had the Flash Drive in on boot and you remove and insert it again. For more info, see my thread Please add this to your FAQ, TJ2K7. Thanks!
    Last edited by sexybeast099; 08-13-2009 at 10:01 PM. Reason: Found the solution


  6. #26
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help...

    My Installation Keeps Restarting.. After The Do You Have Another Mac.. And I Choose Do Not Transfer Info.. So I try To Use The Method Shown..

    /sbin/fsck -fy
    /sbin/mount -uw /
    passwd root
    touch /var/db/.AppleSetupDone


    But when i type in passwd root.. it doesnt work it says unknown something.. cant remember

    Someone please help.. Thank You..

  7. #27
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This tutorial first seems to be very good but VMware could'nt read the leopard.vmdk file. When i boot my Tiger version it says "The disk you inserted was not readable by this computer."

    Does anyone know what is wrong?

    One more thing im conserned about is that VMware seems to just working with iso files when it says: "Use ISO image file:" and the list does'nt show other files than iso:s as default.

    Is there any other way to mount the .vmdk file?

  8. #28
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you check in PCwiz? or try to download a vmware image with Leopard ready, theres some out there, you can also try OSX live
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #29
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Quote Originally Posted by intelmac View Post
    My Installation Keeps Restarting.. After The Do You Have Another Mac.. And I Choose Do Not Transfer Info.. So I try To Use The Method Shown..

    /sbin/fsck -fy
    /sbin/mount -uw /
    passwd root
    touch /var/db/.AppleSetupDone


    But when i type in passwd root.. it doesnt work it says unknown something.. cant remember

    Someone please help.. Thank You..
    Please post the error, full specs and installation method
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #30
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default in replay to icchansan

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Please post the error, full specs and installation method
    heres the error..



    I burned the iso to a dvd-r with imgburn.. and then booted the installation and i keep getting the loop around when it comes to the already own a mac segment..

    My Specs Are:


 

 
Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

LinkBacks (?)


Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 08-18-2010, 02:22 AM
  2. JaS OSx86 10.5.4 install issues
    By urip in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 11
    Last Post: 10-13-2008, 02:09 PM
  3. OSx86 10.4 requirements/questions
    By xxhellfirexx in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2007, 07:19 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 09-24-2007, 11:49 PM
  5. Common Questions (FAQ) abotu SuperSIM Method
    By Focher in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 08-18-2007, 04:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:29 PM.
twitter, follow us!