Results 1 to 3 of 3
Discuss Can't mount /Volumes/EFI at the Installation - Hackint0sh.org; I have been working installing on my hackintosh using the efi boot guide by munky. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Can't mount /Volumes/EFI

    I have been working installing on my hackintosh using the efi boot guide by munky.

    When I come to the command

    mount_hfs /dev/disk0s1 /Volumes/EFI


    I receive an error. mount_hfs:invalid argument

    EDIT: Problems resolved, due to improper formatting of EFI partition.
    Last edited by mikemar42; 03-07-2009 at 07:33 AM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Problem Solved?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes all problems have been resolved. The system is up and running perfectly.

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: iPhone app volumes overwhelm Facebook's
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 03-15-2010, 04:50 PM
  2. Kalyway Install Error /Volumes/Untitled
    By Alber in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2009, 12:36 AM
  3. Final Solution for Low Volumes - 1.0.2
    By unl0cker in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 32
    Last Post: 10-10-2007, 04:17 AM
  4. aTV1.1 wont NFS mount OSX, but will mount Vista NFS
    By wimbledonpaul in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2007, 05:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:40 PM.
twitter, follow us!