Results 1 to 3 of 3
Discuss can't install on p5w dh at the Installation - Hackint0sh.org; hi all, lets face it -i'm a real noob. ive read many a wiki/guide but ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default can't install on p5w dh

    hi all,
    lets face it -i'm a real noob. ive read many a wiki/guide but cannot get leopard (tried kalaway/ ideneb/ipc/iatkos) to even begin to install.

    my config: asus P5W DH
    Q6600
    2GB patriot ram
    sata 500GB drive- new.
    dvd drive externe ide on usb

    bios settings (thanks to lord_webi @ insanely mac):
    IN MAIN MENU:
    -IDE in AHCI mode, ALPE and ASP Disabled

    MENU ADVANCED, CPU CONFIGURATION
    -MODIFY RATIO SUPPORT [DISABLED]
    -MICROCODE UPDATION [ENABLED]
    -MAX CPU VALUE LIMIT [ENABLED]
    -EXECUTE DISABLED FUNCTION [ENABLED]
    -ENHANCED C1 CONTROL [AUTO]
    -VIRTUALIZATION TECHNOLY [ENABLED]
    -INTEL SPEEDSTEP TECHNOLOGY [DISABLED]

    MENU ADVANCED, CHIPSET MENU
    -MEMORY REMAP FUTURE [ENABLED]

    MENU POWER-SUSPEND MODE [S3 ONLY]
    -RESPOST VIDEO ON S3 RESUME [YES]
    -ACPI 2.0 SUPPORT [YES]
    -ACPI APIC SUPPORT [YES]

    -v gives a report like this:

    panic(cpu 0 caller 0x001A801A) : Machine-check at 0x00161f05, thread:0x51b120, code:0X12, registers:etc

    (and after)

    debugger called: <panic>

    Backtrace, Format- Frame: Return address (4 potential args on stack)etc

    Backtrace terminated-invalid frame pointer 0

    don't know if this is detailed enough;


    would love some help because apparentyl this mobo is one of the more striaghtforward ones to install on and i can even get the to the first installation step.
    i must be doing something fundamentally wrong.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Theres guides for this mobo, google a bit
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for your reply but i've googled, wiki'd and followed many of the guides for this mobo. and still not getting far which is why im asking for help on the forums. i must be doing something basicly wrong and do not understand the verbose report enough.
    here is a photo of it- let me know if its too blurry to interpret- thanks
    http://dl.free.fr/oLDpX5uzX
    Last edited by bullyspud; 02-17-2009 at 03:40 PM.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-13-2011, 06:43 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-26-2011, 03:51 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-21-2010, 02:26 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-15-2008, 01:00 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-11-2008, 09:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:50 PM.
twitter, follow us!