Results 1 to 2 of 2
Discuss cant get internet to work properly (ipc osx 10.5) at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default cant get internet to work properly (ipc osx 10.5)

    got it fully installed and its working beautifully. i just NEED my freakin internet. i did this so i can player everquest mac, lol so i really need to get the internet working or this is a big failure lol

    i've tried the option that safari supplies when you dont connect to the net, but it didnt help.

    if i have to download a kext or whatever, i'm a total newb, so how do i download it and how is it used.

    please step by step, or i wont understand and have to ask more questions ;D

    here are some pics of whats happenin in my osx internet settings













    i think my issue may have to do with me not having a driver or somethin for my Ethernet, because i'm using the same internet right now on the PC side of the computer
    but i've erasing the HD and re installing ipc with a few of the different ethernet drivers and nothing

    hp pavilion 061
    OS: xp prof. 5.1/iPC osx 10.5.5
    syst model: rc663aa-aba a1640n
    bios: pheonix- awardBIOS v6.00pg
    proc: intel® Core™2cpu 6300 @ 1.86GHz (2 CPU's)
    mem: 2046mb ram
    page file: 584mb used, 3353mb available
    dx version: 9.0c
    nvidia geforce 7300gs
    dac type: integrated ramdac
    Main driver: nv4_disp.dll
    mini vdd: nv4_mini.sys
    vdd: n/a



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    cmoonn pweeeeaasseee ;(

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-04-2010, 09:34 AM
  2. Mac OS on HP 6520EL doesn't properly work.
    By Goku SSJ 58 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2009, 12:37 AM
  3. [1.1.2] Screen not work properly after Ziphoned
    By lolof in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2008, 08:03 AM
  4. [Summerboard] Themes don't work properly
    By DivX in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2008, 05:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:31 PM.
twitter, follow us!