Results 1 to 3 of 3
Discuss Canīt Write cpus=1 on Darwin boot at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Canīt Write cpus=1 on Darwin boot

    Hello everyone, i'm a first time hackint0sher I'm lovin it and i'm doing it just 4 fun. I really like OS X so I wanna have it along side with ubuntu and win7.

    The issue is that i've been able to install iATKOS 7 without any problem following your forum threads. Everything is where its supposed to be but now, when I get to the darwin bootloader i'm supposed to write ( -v cpus=1 ) as stated in this Thread: http://www.hackint0sh.org/f213/87842.htm as I have this laptop and followed this instructions.

    When I want to write the equal sign (=) I canīt... I've tried everycombination of keys I could and nothing. This is because SHIFT+0 doesnīt give me the equal sign and almos all the other SHIFT+KEY combinations give me another character. Something that happennes alot in consoles and MS-DOS.

    So my thread is all about if someone can tell me how do I write cpus=1 because if I donīt do it the system just restarst again and again when the grey apple screen comes.

    Thanks in advanced



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Weird @.o you can try in ascii with ALT + 61
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Nothing... ASCII doesnt do it... tkz

 

 

Similar Threads

  1. Only cpus=1 flag boot working
    By Charles Lunn in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-2011, 11:29 AM
  2. Darwin/X86 Boot
    By IzNarf in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 04-24-2010, 01:02 AM
  3. Change Darwin Boot order?
    By Pezmc in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 11-23-2008, 01:27 PM
  4. Change Darwin Boot order?
    By Pezmc in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-23-2008, 01:27 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 05-16-2008, 03:37 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:14 AM.
twitter, follow us!