Results 1 to 3 of 3
Discuss Bootloader not working (iPC 10.5.6) at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, I just installed an OS X 86 version: iPC 10.5.6. I have one SATA ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Bootloader not working (iPC 10.5.6)

    Hi,

    I just installed an OS X 86 version: iPC 10.5.6. I have one SATA II harddisc at the first place and 1 DVD Drive over IDE. My board is an Asrock Conroe1333-DVI/H.
    So after I installed it I rebooted and wanted to start without the DVD. It didnt work. But I can boot with DVD.(btw. why?)
    So then I had a shot at some suggestions of some users. I used the osx86 tools to make a bootloader but fdisk said it is unable to complete and besides only the Chamleon works, the others have failures.
    So after this I thought it might work with one of the bootloaders of the installation - didnt work. Here the failure message is a bit different boot: MBR / boot:0 insted of boot: MBR / boot: 1 / boot: 0.
    By the way my BIOS is the right 1.40 version and I have all the right preferences.
    So could anyone help me please. Why is the bootloader not working?
    Is there a way to manually edit the bootloader? Can I install grub to boot the OS X?


    Edit: I have only 1 partition on the hdd where I install the OS X.


    Thanks in advance!
    Last edited by Lexd; 03-19-2009 at 06:46 PM. Reason: Adding some details



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Has noone any suggestion/solution?

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    check here, you have the same issue, i mean you have to choose, MOD or Retail
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-28-2008, 03:41 PM
  2. [Bootloader] Is Apple working on a new one ?
    By donky in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 58
    Last Post: 02-26-2008, 12:39 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 02-19-2008, 12:34 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-09-2008, 05:36 PM
  5. [bbupdater/bootloader 1.1.3] Anyone working on this / reversing.
    By mikolas in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2008, 10:25 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:01 PM.
twitter, follow us!