Results 1 to 3 of 3
Discuss Booting up iAtkos v5 Problem at the Installation - Hackint0sh.org; When i boot it up it says darwin loading and all that and i click ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Booting up iAtkos v5 Problem

    When i boot it up it says darwin loading and all that and i click enter and then it starts saying loading dawrin /x86 then it restarts my comp:S idk why

    my comp specs is...

    Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz SSEE 2 and 3 i think lol
    3GB
    250GB HD
    Nvidia 8600 GT

    erm idk what else i can say really

    but help!!

    Thanks KJD.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Seems compatible, whats the motherboard and chipset? did you try to boot with cpus=1 -v?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Motherboard Details
    Manufacturer : ACER
    Model: MCP73 | NVIDIA MCP73
    Chipset: Nvidia HeForce 7100
    Southbridge : NVIDIA nForce 630i
    LPCIO IT8718

 

 

Similar Threads

  1. iAtkos v7 Booting Error
    By Vizuh in forum General - Lion 10.7.x
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2011, 07:47 PM
  2. booting iATKOS s3 v2
    By huzbarna in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2011, 01:33 PM
  3. iAtkos v7 not booting
    By kaishuoy in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2010, 04:58 AM
  4. Dual booting iATKOS andWindows 7 Problem :\
    By xxxrichievxxx in forum Dual Booting
    Replies: 1
    Last Post: 01-17-2010, 03:21 PM
  5. [iATKOS v7] Problem with booting
    By Alvaro_SG in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-2009, 02:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:31 PM.
twitter, follow us!