Results 1 to 4 of 4
Discuss Boot0: Error on Asus EEE PC at the Installation - Hackint0sh.org; I recently tried a version of hackintosh on my Asus EEE PC 1000HD, Install went ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Boot0: Error on Asus EEE PC

    I recently tried a version of hackintosh on my Asus EEE PC 1000HD, Install went great, was able to boot into it(got the apple load screen and it failed there). The boot loader worked and everything, I was able to go into either macosx or Windows XP. I have them installed on two seperate paritions on a 120GB drive. Yesterday I booted it up and all I get is a boot0: error, I can't get into bios, can't boot from cd or usb stick. Since it doesn't even get to the Asus bios screen or anything for that matter, I'm kinda of stuck on what to do.

    Anyone run into this issue figure out a solution?



  2. #2
    Board Hero Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mustang Ridge, Texas, United States
    Posts
    1,169
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    so it doesnt even goto the eeepc bios screen, or does it skip it without you knowing?
    Get the latest info for NoAccSplash Here
    Currently it should work on iOS 4.x - 6.x
    If you'd like to help extend its functionality, the source is also available.

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you check the guide in the tutorial section?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Board Hero Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mustang Ridge, Texas, United States
    Posts
    1,169
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    the 1000HGo tut could work but if you followd it to the letter with the 1000hd then youd fail everytime

    @rivacom = ok one thing you need to check is if your bios is actually there, so on boot repeatly push F2 after you hit power and you should ge into bios, from there you can try the install once over again

    when you got osx installed, howd you do it and what drivers did you choose?
    Get the latest info for NoAccSplash Here
    Currently it should work on iOS 4.x - 6.x
    If you'd like to help extend its functionality, the source is also available.

 

 

Similar Threads

  1. boot0: error asus 1000h How to activate partition via USB?
    By Payton in forum General - Lion 10.7.x
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2011, 07:18 PM
  2. boot0: GPT , boot0:error
    By DigitALL in forum Using Leopard
    Replies: 4
    Last Post: 04-07-2010, 12:53 AM
  3. boot0:GPT , boot0:error
    By DigitALL in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2010, 01:13 PM
  4. Boot0: error; no xp either!!!
    By stewartfan in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2009, 03:59 PM
  5. boot0 error
    By person1313 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-23-2009, 10:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:01 PM.
twitter, follow us!