Results 1 to 3 of 3
Discuss "Before you begin..." in Acer Aspire One and iATKOS v5i at the Installation - Hackint0sh.org; Hello. I have installed iATKOS v5i in my laptop (Acer Aspire One AOA150). After the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question "Before you begin..." in Acer Aspire One and iATKOS v5i

    Hello.

    I have installed iATKOS v5i in my laptop (Acer Aspire One AOA150).

    After the installation, i get this error message: "Before you begin ... there isn't a keyboard connected to your computer. Connect your keyboard now".

    I have customized the installation and i have selected ALL drivers, so i dont know why im getting this error.

    Any ideas?

    Kind regards.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    w00t all the drivers and its working? XD you need to select only what the system need, in your case to get keyboard working select X86 ACPI, do not select PS/2
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Belgrade, Serbia, Serbia
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default same problem

    I have the same problem with keyboard. My laptop is (Toshiba Satellite Pro L300). What should i do?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-30-2011, 11:20 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-08-2010, 01:14 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2009, 05:48 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-12-2009, 07:28 PM
  5. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:56 PM.
twitter, follow us!