Hey guys,

So I've been at this all day...literally...ALL day. I was following this tutorial on youtube YouTube - BOOT-132 + Mac OS X RETAIL DVD + iATKOS V7

My problem happens right in the first step. I pop in the Boot CD, than a retail copy of Leopard, press enter than -v, all the code pops up and it brings me to a page with the apple logo and it starts loading, stays like that for about 10 mins than a "restricted" symbol comes up...like ones you see on a do not enter sign.

So...I try to skip that step, and follow the rest of the video. I get all the way up past the welcome video and up to where I'm setting up all my info, and than it freezes on me. I've got it to work only once, but the internet wasn't working so I tried to re-install it using different "customize" settings.

Now I can't get it to work again, here are my specs, can someone help me out as to what I can do to get this running good? I don't want to go to sleep until I have this finished...I'm going on 5 hours now =\

Here is what I have handy as far as CD's go:
Boot 132 CD
Retail Leopard
iAtkos v7

GIGABYTE GA-EP35-DS3L Intel P35 Core 2 Duo
PATRIOT PVS24G6400LLK 4GB PC2-6400 DDR2
WESTERN DIGITAL WD7500AAKS 750GB SATA 7200 RPM
BFG BFGE96512GTOCE GeForce 9600 GT 512MB GDDR3 PCI Express x16
Thermaltake W0106RU Toughpower 700W Power Supply
INTEL BX80569Q9550 Core 2 Quad Q9550 2.83 GHz 1333 MHz Socket 775
LITEON IHAS220-08 20X SATA DVD Burner Black Drive

I also don't know exactly what to check off and what not to check off on the customize part of the installation. Any and all help is greatly GREATLY appreciated.

Thanks!