Results 1 to 3 of 3
Discuss Audio driver issue?... No front ports, etc...iDeneb 1.4 at the Installation - Hackint0sh.org; Greetings, I am a new Hackint0sh user and I have somewhat successfully installed iDeneb 1.4 ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Audio driver issue?... No front ports, etc...iDeneb 1.4

    Greetings,

    I am a new Hackint0sh user and I have somewhat successfully installed iDeneb 1.4 on my Intel Atom 330 system (Intel D945GCLF2 board) but am having an issue with the audio drivers or settings, not sure which.

    I have no working front ports for my audio, nor does it detect my mic when plugged into the back of the case...there are "no input devices found."

    I may have chosen the wrong combo of apps or drivers during the install, can anyone let me know which to use to get all (if possible) of my audio ports functioning in OSX, or how to update or change the software needed to do so?

    If I need to, I can do a new install, its not critical that I have this particular install intact since its experimental at this point.

    The rest of my system is a Firewire PCI card, 250gb Seagate SATA HDD, LiteOn IDE DVD burner, USB card reader and PS2 keyboard and mouse.

    Thanks!



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Also...if I enable the serial and LPT ports, can I get then to work?

    What about the S-video output, can it be used?

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone have any ideas at all?

 

 

Similar Threads

  1. ATI x1600 Driver for Snow Leopard + Audio Driver, Please Help, Drivers
    By kmm93 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2011, 09:17 PM
  2. MSI P55a-G55 SATA ports issue
    By gijsbertus in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2011, 12:36 PM
  3. iDeneb 5.5.4 Audio driver problem
    By sycohen in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2009, 01:45 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 12-08-2008, 08:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:16 PM.
twitter, follow us!