Results 1 to 3 of 3
Discuss Asus W5A + iDeneb 1.3 10.5.5 at the Installation - Hackint0sh.org; I am having some problems with iDeneb installation. I searched the forum for a problem ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Asus W5A + iDeneb 1.3 10.5.5

    I am having some problems with iDeneb installation. I searched the forum for a problem similar to mine, but was unsuccessful. If someone knows of a post that addresses it, could they please.

    My issue:
    While running the iDeneb setup disc, I get to the point where I am to format the partition I have created into Mac OS Extended (Journaled) format. However, once I press erase, the process seems to occur, but nothing happens to the partition. It remains as before i attempted the erase. Could this just be a bad burn for the iDeneb?

    Some system specs (post if you need more info)
    Ubuntu (newest distribution)
    Windows XP
    Standard W5A Specs:
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2452

    I have 4 existing partitions as follows
    ext3 (for Ubuntu) 18000mb partition
    linuxswap 100 meg partition
    ntfs (XP) ~40000mb partition
    unassigned / unformatted 18000mb

    What i tried to do was format the unformatted portion into Mac Journaled; failed, so i used linux to format it to ext2 and tried again to reformat; and it failed once more.

    I am not quite sure what the issue is here. I think that if I were able to get the disk formatted into Mac OS Journalled I would be successful. Any help would be appreciated.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Try to make an Active Raw Partition, is a partition with letter but without format, you can do it with disk management or computer management in XP
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the reply. I have just attempted this, and it did not work

    Is there any more information i could supply that could help resolve this problem?

 

 

Similar Threads

  1. Asus M2N-SLI on ideneb 1.4 10.5.6
    By yolarrydabomb in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-22-2009, 03:19 AM
  2. iDeneb + Asus c90s help !
    By MoRkoVi4 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 06-17-2009, 08:43 PM
  3. iDeneb 1.4 su ASUS N20
    By hackintosh86 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-29-2009, 02:01 PM
  4. Ideneb V1.4 10.5.6 on Asus F3
    By timiphonedev in forum Distributions
    Replies: 2
    Last Post: 04-27-2009, 03:44 PM
  5. Ideneb V1.4 10.5.6 on Asus F3
    By timiphonedev in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2009, 08:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:39 PM.
twitter, follow us!