Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Discuss Asus P5Q3 - Deluxe Wifi - Core 2 Quad q9550 at the Installation - Hackint0sh.org; Uh oh... tried to install a lot of stuff now.. and my mbr got corrupted ...
  1. #11
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    153
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Uh oh... tried to install a lot of stuff now.. and my mbr got corrupted and the cd couldn't fix it so I had to format everything lol..

    Think I'll wait for a while before I try again hehe thanks for the help!


  2. #12
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    153
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Hi guys, just so people who have similiar configs know.. I've finally managed to get this running.

    I used iPC 10.5.6 Universal PPF5 and it installed smoothly on my second HD, also booted correctly. Once booted I installed the driver for RT2870USB (find on Ralink website) for the wireless connection and used the beta HD4870 driver (google hd4870 leopard).

    Now I'm working on 1680x1050 using wireless which is pretty much all I needed.

    Have fun

    ps: you have to use the patched bios on the p5q3, find it at insanelymac forums.

  3. #13
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Good to hear that deco if you have time you can post a how to, and post it in the tutorial section ;D
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #14
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by deco View Post
    Hey,

    Thanks again for helping me. I get the same result using AHCI and XD Bit in my bios as I get with normal configuration, except that when I turn AHCI on I can't boot vista so I have to turn it off to boot Vista.

    I took a picture of my screen when I do -v cpus=1



    Any ideas?

    Thanks!
    i get that same screen that you got. I also have the q9550.

    so how exactly did you get that working?
    Dell Studio Desktop
    Intel Core 2 Quad 2.83 GHz
    ATi Radeon HD 3450 (256 MB)
    Realtek HD Sound
    8 GB DDR2 RAM
    24' Dell 1920x1080 Monitor

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Me too

    I saw the same, too.
    I've got
    ASUS P5Q3(P45+ICH10R)
    ASUS GTS250 512MB
    WD 1TB(SATA)
    LG DVD-RAM(IDE)
    Jet Ram 2*1GB DDR3 1600


  6. #16
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Please check this guide

    P5Q & 10.6.1 Retail - InsanelyMac Forum
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-12-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 29
    Last Post: 11-05-2010, 01:41 AM
  3. ASUS P5Q3 deluxe questions.
    By PhilMax in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2010, 10:26 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-30-2009, 02:54 PM
  5. Asus P5Q3 q9550
    By jeade in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2009, 05:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:26 AM.
twitter, follow us!