Results 1 to 2 of 2
Discuss Asus G50vt-X1 quandary at the Installation - Hackint0sh.org; Hello. I too have a G50vt-x1 laptop. InsanelyMac Forum > ASUS G50vt-x1 I used the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Asus G50vt-X1 quandary

    Hello. I too have a G50vt-x1 laptop.

    InsanelyMac Forum > ASUS G50vt-x1

    I used the iPC 10.5.6 FINAL Live DVD for installation.

    I've done everything in that article, but preferred to make a new post given the length of that one.

    The sound drivers given in that link install and the volume icon appears, but no sound is heard despite ramping the volume to maximum.

    I tried various video drivers; even the latest macbook pro ones within the ipc distro. I am stuck at 1024x768 display and there is frequent display corruption when moving windows or scrolling in web browsers.

    I cannot use OSX86 Tools to update the screen res or anything else; when clicking on the confirm button when changing the EFI command for the CPUS=1 fix and video size, I keep getting an error (paraphrased): error 127 reading "sh:/Applications osx86 is not an application". I created a folder and re-ran; got an error 126 saying "osx86" is a folder. Copying OSX86 Tools to /applications and renaming it "osx86" gave error 127 again.

    I don't need wifi support. Wired support works great.

    So in short, my main issue is video but if there's a way to get osx86 tools to properly work; have there been any updates since?

    Thx!


    booting with "CPUS=1 -x -v -f" allows the display to scroll normally. Rebooting to normal mode ("CPUS=1 -v") has the problem returning.

    And is there a way to get both cores to be seen again?
    Last edited by Thermodynamic; 04-28-2009 at 07:33 PM. Reason: small update



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    That rev 209 BIOS update resolved the CPUS=1 issue (yippie!) and am still working on the video and sound problems.

    I was able to get OSX86 to work - downloaded from the site and launched from within the zip file. Howwever, the 1366x768 setting was not implemented despite being retained in configuration.

    With luck there will be a video fix one day; safe mode is silly.

 

 

Similar Threads

  1. Asus G50VT OSX intall help
    By m4a4 in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 02-23-2011, 01:25 AM
  2. Hackint0sh on an Asus G50VT-X1
    By EuptothepiI in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2010, 08:01 AM
  3. ASUS G50vt-x6
    By fznmomin in forum Distributions
    Replies: 5
    Last Post: 05-15-2010, 09:58 AM
  4. Asus g50vt help after instalation
    By d112 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2009, 11:55 PM
  5. Help me with Asus g50vt-x1
    By Rury in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 09-01-2009, 12:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:28 AM.
twitter, follow us!