Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
Discuss always same error "calibration failed with 2 attepts" at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Spain
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default always same error "calibration failed with 2 attepts"

    hello,

    I'd like to install OSX on my PC but do not get. I try install ideneb 1.3 and leo4all v2 and v3 but always say the same error. “calibration failed with 2 attempts”. Someone can help me? My pc is:

    CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)
    Motherboard Name ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN)
    Motherboard Chipset VIA Apollo PT880 Ultra
    BIOS Type AMI (12/11/06)
    Video Adapter Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary (512 MB)



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Spain
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hello everyone.

    i install a version of kalyway 10.5.2 and it's run. i don't have ethernet and my graphic card don't work but it's run. i happy for this.

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Great news, can you tell us your LAN chipset? and whats your video? ATI x300?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Spain
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i think my video is ASUS ATI RAdeon x550, and my lan is on motherboard asrock 4COREDUAL-VSTA. i try install kalyway 10.5.1 with the stevo4 path. i read in wiki x86 this version of kalyway with path run on my motherboard but i install acronis os selector for dual boot with my widows xp and i make somthing wrong because when it's installed i can't boot xp or osx. nothing work. now i format and install vista. and try install something for dual boot but i don't know what. i'm looking for in this page.

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    To dual boot vista check this link

    To dual boot with xp, check this link

    Still dunno you LAN chipset

    For video look for Callisto drivers
    Last edited by icchansan; 12-30-2008 at 05:08 AM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Spain
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hello.

    thanks for info.

    My LAN is Rhine II Fast Ethernet Adapter. i think this is the name but i don't know.

    i try install kalyway 10.5.2 another time and USB don't work. i try charge my ipod touch but don't work. how i fix this problem?

    i read the tutorial for dual-boot vista mac but i don't know what is fdisc.

    today i buy another hard drive. the HD i have now don't work well. in old HD i try install kalyway but allways have the new HD with vista. i conect and disconect HD until i know how make dual-boot.

  7. #7
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    This is what you need to do... google a bit next time...

    - Install Vista
    - Install Leopard
    - Active Vista using this:

    Reboot with the OSX DVD in the drive. Press F8 at Darwin Boot Loader and type -s and press enter.
    Execute the following commands :
    fdisk -e /dev/rdisk0
    flag 1
    quit
    reboot
    - Repair Vista boot loader with the Installation Disc
    - Then follow this guide
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Spain
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hello/hola

    lo primero es decir que escribire en español dado que es mi lengua materna y me es mas facil expresarme. si es mejor hablar en ingles decirmelo y volvere al ingles, no problem.

    hoy he instalado el kayway 10.5.2 con el path thestevo4 4.5 que por lo que se es para mi placa base asrock 4COREDUAL. el resultado es que ya tengo internet. me funciona la LAN. de hecho estoy escribiendo estas lineas desde el MAC OSX y me encanta. ahora bien, sigo con fallos. no me funcionan los USB por lo que no puedo conectar la impresora ni cargar el IPOD. por otra parte, la grafica tampoco me funciona y estoy con una resolucion de 1024x768 cuando deberia ser mayor.

    he visto que hay un parche para mi grafica y es lo que proximamente provare. ahora mismo mientras escribo estas lineas tengo descargando la actualizacion del sistema para ver si funciona o no la actualizacion directa del sistema.
    teniendo en cuenta que voy a tener q instalar de nuevo el sistema operativo con el parche para mi targeta de video pues no cuenta nada probar cosas.

    seguire contando cosas por si alguien mas esta en mi situacion y por si alguien es tan amable de ayudarme.

  9. #9
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check here for USB, is complete guide to fix it.

    Here for Video Driver, ATI X550

    For iPod I believe you need to update to 10.5.4 at least but I'm not so sure, try to fix your USB and try again.

    Buena Suerte y Feliz Año
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #10
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check here for USB, is complete guide to fix it.

    Here for Video Driver, ATI X550

    For iPod I believe you need to update to 10.5.4 at least but I'm not so sure, try to fix your USB and try again.

    Buena Suerte y Feliz Año
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-17-2009, 06:21 PM
  2. [Installer] "main script execution failed" error on 1.1.4
    By kdeleon08 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 11
    Last Post: 06-27-2008, 05:12 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-03-2008, 07:29 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-22-2008, 09:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:31 PM.
twitter, follow us!