Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
Discuss always same error "calibration failed with 2 attepts" at the Installation - Hackint0sh.org; hola, ya he probado lo que me has dado y va bien. tengo los USB ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Spain
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hola,

    ya he probado lo que me has dado y va bien. tengo los USB funcionando y ya he podido poner la resolucion de 1680 q se ve mucho mejor. es por eso que te doy las gracias. ahora bien tengo el problema que no me funciona el front row y el boxee. no se si es porque no tengo los graficos adecuandos. seguire buscando a ver si google me dice la respuesta.

    por otra parte he actualizado a la version 10.5.3. desde la version 10.5.2 pero ahora no se como seguir actualizando hasta la 10.5.6. tengo miedo de hacerlo directamente. la actualizacion la he hecho con un combo update de kalyway pero no encuentro mas combos.

    lo dicho, gracias por tu ayuda.


  2. #12
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    well you cant go to 10.5.6, you need to use retail for it, or try with iatkos v5i, so far you can go with kalyway is 10.5.5, you can jump from 10.5.3 to 10.5.5, read the sticky about how to do it, about front row try to update maybe theres a issue with your leo version. Good Luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #13
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    can you send a working link for the ATI x550 driver download for OS X 10.5.6, thanks

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-17-2009, 06:21 PM
  2. [Installer] "main script execution failed" error on 1.1.4
    By kdeleon08 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 11
    Last Post: 06-27-2008, 05:12 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-03-2008, 07:29 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-22-2008, 09:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:09 AM.
twitter, follow us!