Page 5 of 13 FirstFirst 12345678910111213 LastLast
Results 41 to 50 of 129
Like Tree2Likes
Discuss Alienware M11x OSX - HAZARD SNOW LEOPARD Install Lets get this done! HELP PLEASE at the Installation - Hackint0sh.org; I'm still itching to know if anyone has succesfully gotten it on there. I haven't ...
  1. #41
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm still itching to know if anyone has succesfully gotten it on there. I haven't been able to try because I don't have an external DVD drive, and I don't have a reason to get one other than trying to run it as a Mac.


  2. #42
    ika
    ika is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    A good news is i've successfully install 10.6.3 on my M11xR2
    - Boot with empireEFI for Core i3,5,7-M legacy.
    - When it asks for the Retail OSX disk, i boot with "-v -x busratio=8" (mine is Core i5).
    - The Installation UI show up and i install OSX but it fails at the end of the installation.
    (iAtkos 3 v2 can make the installation success but the others are the same)
    - Reboot with empireEFI with the same boot flag but boot to HDD, not the retail disk.
    - After Create An Account, system panic.
    - Hard Reboot by holding the Power Button
    - Boot up with empireEFI and the same boot flag and The OSX run as i expected.



    the Bad News is:
    - Even if i installed MyHack or MultiBeast, the system can't boot without empireEFI disk and "busratio=8" boot flag.
    - Don't work: Ethernet, WLAN, Audio, VGA, ...
    - Trackpad and keyboard work like charm with VooDooPS2 patch (After install PS2 patch, if your USB ports don't work -> detete the AppleHPET.kext or something like that).
    Didn't try Sleep function, battery icon show up perfectly.

    I think this mean we can make OSX run on M11x System. Let find it out!

  3. #43
    ika
    ika is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This is the hardware list of my M11x:
    Atheros AR8132 PCI-E Fast Ethernet Controller 1969-1062
    Dell Wireless 1520 Wireless-N WLAN Mini-Card 14E4-4353
    High Definition Audio Controller 8086-3B57 (Realtek ALC665)
    Intel Auburndale/Arrandale Processor - Integrated Graphics Controller 8086-0046
    JMicron JMB380 PCI-E 1394a OHCI FireWire 197B-2380
    JMicron JMB382 PCI-E Memory Card Host Controller 197B-2382
    nVIDIA GeForce GT 335M Video Adapter 10DE-0CAF

  4. #44
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys, I've installed iATKOS S3 v2.0 onto my M11x R1. Here's a list of things that do and don't work:
    Do work:
    - Audio
    - Webcam (surprisingly)
    - Keyboard
    - Multitouch trackpad
    - Battery

    Don't work:
    - VGA (resolution stuck at 1024x768)
    - Ethernet (haven't tried installing drivers yet)
    - Wifi (currently have a default Dell wifi card, I will install an Intel 5100 some time soon even though there are no drivers)

    I think the VGA is booting in as the integrated Intel by default, and as far as I know, there are no X4500HD drivers available (only X3100 which work) unfortunately.

    Hopefully we can get this thing going pretty soon!

  5. #45
    ika
    ika is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Jerro View Post
    Hi guys, I've installed iATKOS S3 v2.0 onto my M11x R1. Here's a list of things that do and don't work:
    Do work:
    - Audio
    - Webcam (surprisingly)
    - Keyboard
    - Multitouch trackpad
    - Battery

    Don't work:
    - VGA (resolution stuck at 1024x768)
    - Ethernet (haven't tried installing drivers yet)
    - Wifi (currently have a default Dell wifi card, I will install an Intel 5100 some time soon even though there are no drivers)

    I think the VGA is booting in as the integrated Intel by default, and as far as I know, there are no X4500HD drivers available (only X3100 which work) unfortunately.

    Hopefully we can get this thing going pretty soon!
    can you post your Audio, Wifi card ID?


  6. #46
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Jerro, do you have discrete only set in your BIOS? I think switchable graphics is pretty much impossible.

  7. #47
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I also managed to get OSX 10.6.3, but on the M11x R2 using iATKOS S3 V2.

    Most things worked out of the box, but I found some packages to enable the Ethernet and the bluetooth.

    The only things that don't work now are the wifi, and there is no qe/ci for the graphics. Sleep also does not work, but I think by using sleepenabler I should be able to get that working.

  8. #48
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

  9. #49
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    http://osx86.net/f7/list-of-nvidia-gpus-supported-in-snow-leopard-t4385/

    is the gt 335m recognized at all? have you guys tried adding the device ids to the plist for NVDANV50Hal.kext (if they're not already there)

    Sent from my Nexus One using Tapatalk Pro

  10. #50
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by deadlyvirus View Post
    Jerro, do you have discrete only set in your BIOS? I think switchable graphics is pretty much impossible.
    I think it's set to the integrated by default since there's no discrete only setting (I can't see it at least). So far I reinstalled Snow Leopard so that it was dual booted with Windows 7. Same situation as before basically. I wonder if it's possible to force boot into 1366x768?

    Also, does anyone know how to get ethernet working? I'm a complete noob at installing kexts and my past experiences on a Lenovo X61 on 10.5.7 weren't very helpful at all...

    As for the question above asking for my audio specs, I believe they're the same as what was listed before by someone else?


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 58
    Last Post: 09-25-2011, 06:29 PM
  2. [HELP] Install Snow Leopard Hazard in Acer Aspire 4710
    By Arrizqi x86 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2011, 01:06 AM
  3. Installing Snow Leopard 10.6.5 on Alienware M11x R1
    By hahutzy in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 01-04-2011, 12:54 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 01-04-2011, 12:54 PM
  5. Snow Leopard on Alienware M11x
    By japierdole in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-2010, 01:46 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:03 PM.
twitter, follow us!