Results 1 to 6 of 6
Discuss [Advice] Knocked out wire and piece of chip and now "No Service" at the Hardware Unlock - Hackint0sh.org; hey i knocked out a wire and a piece of the chip and now no ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation [Advice] Knocked out wire and piece of chip and now "No Service"

    hey i knocked out a wire and a piece of the chip and now no service

    Help!!!!!



  2. #2
    Former Bender
    Guest

    Default

    Can you post a picture or the damaged area ?

    Also read my signature about the title format.

    Thread renamed.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think i have the same problem.
    I bought my Iphone from ebay and it was HW unlocked.

    BUT;

    Theres this stupid no Baseband issue.
    Always 1011, no reflash, no Swifi, no nothing.
    Bootneuter and all other Apps hang or don't give output.
    Ieraser sais "waiting for data" and thats it.

    I managed to get 1.1.4 working with ssh and so on so i can at least work with the Phone.

    My question;

    IF you CUT the wire, which you need to scrap on for hw unlock, completely, what will happen?
    Would it fit the Problem?
    if so, would fixing mean, i can access it again?

  4. #4
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    read this:
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=43773

    - read the test point part.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dtube View Post
    read this:
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=43773

    - read the test point part.
    "Spamming AT, waiting for a response
    Attempting to read[1]...c0
    Connected established to bootrom
    File size: 1608
    Checksum: 0x37
    Attempting to read[1]...c1
    Attempting to read[3]...c1
    Please connect the testpoint"


    It stops at "Spamming AT, waiting for a response" on my Phone.


  6. #6
    Senior Professional Array ta_mobile's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    HaNoi - VietNam
    Posts
    120
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    contact me. Hoping my experience will help.
    Be

 

 

Similar Threads

  1. "No Service", "Searching...", and "No SIM" after unlocking
    By kimmy527 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 08:45 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-19-2008, 06:56 AM
  3. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-02-2007, 04:10 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 09:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:48 PM.
twitter, follow us!