Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 39
Discuss [1.1.4] Can't restore phone at the Hardware Unlock - Hackint0sh.org; I just got my phone yesterday and hasn't even been activated yet. I just wanted ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry [1.1.4] Can't restore phone

    I just got my phone yesterday and hasn't even been activated yet. I just wanted to play around with it first and just test it out. I upgraded it to 1.1.4 software then I used iPlus 2.0b to unlock jailbreak and activate my phone. It seemed to go good when I connected my phone to computer to sync my music it started to sync it. It froze when it was syncing so I tried to holding the top and the home screen button till it restarted.

    Now my phone just shows the cord and the itunes symbol. When I connect to my phone says its recovery mode and needs to be restored. I've tried all the versions of firmware and I can't get any of them to work. I've put it into the DFU mode and tried installing all of them. It either freezes or get error 6 mostly.

    I've tried to use IBrickr. It shows the green screen when I click on the Boot phone. When I try to downgrade, I get the error 6. I've tried using Ziphone using all the stuff on there to try to get anything to work and nothing.

    What can I do to fix it? I've been reading different things for the past day trying everything and I haven't found anything that works yet. I have the latest version of Itunes in stalled too. If I returned it to the store do they send it back before you get another one? I bought it from ATT online. I don't want to return it if they can tell I've done stuff to it.



  2. #2
    Guest Array 69bulls's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Russia,Moscow
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Well try to call AT&T if you use it officially.... becaurse it may be hardware problem though...

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Try the iPlus forum

    Have you tried the iPlus forum?
    They are quit quick on responding to problems
    http://ipluspwns.com/?q=forum

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks I just put a thread up over there. Just trying to figure is problem out as quick as I can. Would they be able to tell if I did anything to the phone?

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Can't speak for then but they have a pretty good tutorial on re-flashing the baseband to fix no wifi/no BT problems .


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    did u restore it to 1.1.4 ? try to manually put the phone in dfu mode and restore in itunes

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah I tried to do that. I deleted the one off itunes and redownloaded it when I try to install I keep getting error 6 when it installs after about 5 mins. I restart itunes after everytime I try to restore. Everytime it shows it is in restore mode on itunes.

  8. #8
    Professional Array Nettwerk's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Latvia / Valmiera
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Please install last release 7.6.1
    Or try at other computer... You have trouble with iTunes...
    If you on Mac don't forget delete all files (plist files etc)
    iPhone 3G
    Firmware: 3.0 Beta 3 (7A280f) > 3.0 Beta 4 (7A300g) > 3.0 Beta 5 (7A312g)
    Carrier: LV LMT
    SMS/MMS/Call:Yes
    GPRS/3G:YES
    Wifi:YES
    Youtube:YES

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the latest itunes. I have tried 2 different computer. I either get an error 6 or it shows it loading for 30 mins before I finally stop it.

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry apple logo with spinning wheel after 1.1.4 restore .

    I have a factory 1.1.1 jailbroken and upgraded to 1.1.4 . The phone was working fine until yesterday when it crashed and all i could see after reboot was an apple logo with spinning wheel. I have restored the phone quite many times ( with 1.1.4 firmware ) and it used to work fine after the restore and unlock (by ziphone) . But this time after the restore when the phone boots it is still stuck on the apple logo with spinning wheel. I tried the restore in DFU mode as well but to no use... The phone doesnt boot up after the restore (by itunes ) . I dont know what I did wrong this time. Please help ...This think is getting on my nerve now ... have already spent hours doing this.
    I even tried restoring it on a different machine but no use. I got the same problem. have I hit a hardware bug or something. I am on an xp machine


 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Should I restore my phone?
    By nickx in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 8
    Last Post: 06-23-2010, 11:37 AM
  2. [1.1.4] Can't get phone to 1.0.2 to restore?
    By mr2mike in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 06-02-2008, 09:50 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 11-27-2007, 10:23 AM
  4. Help!! Can't Restore Phone anymore
    By emejin88 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-2007, 09:58 AM
  5. HELP!! Restore 1.1.1 phone
    By chensophia25 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2007, 06:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:49 PM.
twitter, follow us!