Page 6 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 51 to 60 of 62
Discuss [1.1.2 (1.1.2 OTB week 50) ][IMEI & ICCID Unknown and Repair Nedeed] at the Hardware Unlock - Hackint0sh.org; Bro, Reflash the Bootloader 3.9 again might help... Maybe your iphone get a not proper ...
  1. #51
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    197
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Bro,

    Reflash the Bootloader 3.9 again might help... Maybe your iphone get a not proper bootloader. Try to reflash again.

    downgrade bootloader with software - click here

    ikuwara @ yahoo.com
    Last edited by ikuwara; 02-29-2008 at 03:55 AM. Reason: url


  2. #52
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Everytime i downgrade to 1.0.2 and use ibrickr to jailbreak the phone, it goes into an endless boot loop. Pacay says its done, but its not jailbroken when it reboots. App tap installer freezes, Winstaller same thing....

    Is there any other way to transfer the files to the phone?

  3. #53
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ikuwara View Post
    Bro,

    Reflash the Bootloader 3.9 again might help... Maybe your iphone get a not proper bootloader. Try to reflash again.

    downgrade bootloader with software - click here

    ikuwara @ yahoo.com
    but... is it possible to reflash the bootloader 3.9 again if you already are on 3.9bl? I'm in the very same situation. I'm on 3.9 but i think it's corrupted... but I don't know if I can reflash it through software without totally bricking my iphone.

  4. #54
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After another failed attempt with pins. I got frustrated and decided to try the solder method. I scavenged some magnetic wire from a old PC fan that I had lying around.
    I made sure that I soldered everything correctly by using my crappy microscope.pictured here



    and soldered point here (taken with my other iphone and the microscope. view is inverted because of microscope.



    ran everthing to the T. (surprised that I didn't make any typos)

    and still stuck at "spamming AT". so I am convinced that there is something else wrong with the commboard. perhaps its corrupted at a different point in the BL.. idk. I'm sure that many of you are experiencing a similar issue.

  5. #55
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Spamming AT

    hi,
    i also tried to connect the testpoint but i am still stuck at "Spamming AT". I am quite sure that i was able to connect the test point. Is there a possibility that something else on the commboard is broken? not the bootloader? I think I never touched the bootloader. Can I check whether my secpack or bb or something else is broken?

    unbrick112 helped me alot! This is how I got so far!


  6. #56
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by brainscan View Post
    hi,
    i also tried to connect the testpoint but i am still stuck at "Spamming AT". I am quite sure that i was able to connect the test point. Is there a possibility that something else on the commboard is broken? not the bootloader? I think I never touched the bootloader. Can I check whether my secpack or bb or something else is broken?

    unbrick112 helped me alot! This is how I got so far!
    "Spamming AT" means the testpoint is not CONNECTING when iunew starts to run. For example, if you "sleep 45; iunew", you must connect and hold testpoint from 40 to 50 second after you enter the command. Because at the time of 45 seconds, the iunew starts to run. At that moment testpoint must be connected.

  7. #57
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Is there a script which automatically uploads all necessary files to reflash the bootloader and gives 1 minute to connect A17 testpoints?
    I got stuck on the "Spamming AT, waiting for a response" screen when I use zIphone!
    Ive got the baseband from 1.1.4 firmware on it. I cant activate the 1.0.2 firmware. NO WIFI
    What can I do?

  8. #58
    Professional Array Gstar's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Germany
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    yepp use 112unbrick.

    all needed files being uploaded. jailbreak and activation too.
    but only works on FW 1.1.2. so you have to downgrade.
    you must write the commands manually and then you must do the testpoint.


    another question:
    can anybody tell me how to check the 1.8V power source with a circuit analyzer?

    EDIT:
    There is no 1.8V! There is 0.0V. whats wrong with the capacitor???
    Last edited by Gstar; 03-08-2008 at 09:55 PM.

  9. #59
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 1.8v

    hi,
    how did you measure the voltage? where did you connect the voltage meter?

    capacitor against sheelding?

    I want to check myself, because still stuck at spamming AT

  10. #60
    Professional Array Gstar's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Germany
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by brainscan View Post
    hi,
    how did you measure the voltage? where did you connect the voltage meter?

    capacitor against sheelding?

    I want to check myself, because still stuck at spamming AT
    i used a voltage meter. i have connected the test tips of the voltage meter with one side of the capacitor and the negative pole of the battery. some other capacitors have power but this one has 0,0V. any clue?

    gstar


 

 
Page 6 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. [Solution] IMEI: Unknown | ICCID: Unknown | No WiFi | etc...
    By Letusgo2Hell in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 248
    Last Post: 08-16-2008, 07:42 PM
  2. Replies: 39
    Last Post: 02-29-2008, 04:13 AM
  3. (1.1.2 OTB week 50) ][IMEI & ICCID Unknown and Repair Nedeed]
    By tckmarco in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2008, 06:14 PM
  4. 1.1.2 OTB week 51,Imei:Unknown ICCID:Unknown
    By Manuelmattar in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2008, 07:01 PM
  5. [1.1.2 OTB] HW Unlock completed, unknown imei, unknown iccid...
    By bryscomat in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 19
    Last Post: 01-26-2008, 12:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:09 AM.
twitter, follow us!