The performance on my Hackintosh is awesome, except for games. I installed Sim City 4, and WoW both of which are totally unplayable at any resolution or graphics settings. Although video worked out of the box, About This Mac did not properly identify my video card so from my research I knew I probably needed the EFI string. So, I used OSX86 tools and NVDarwin and it fixed that problem, but did not fix the slowness of either game. I have run all the OpenGL tests, tried all kinds of different video types, have tried everything I could find on the forum and everything works perfect except for WoW. I have tried it on two different monitors (Dell 30" and a LG 22"), I have tried different resolutions and graphics settings in the games and they are just not playable at all. I'm getting less than 15fps in WoW with everything turned all the way down, in windowed mode on the lowest resolution. Common sense tells me there is a problem with my card (I know this card is more than capable of handling WoW), I just don't know what it is. I'm at my wits end in this regard and this is my biggest and most important issue to solve, as I do not want to have to dual boot with Windows to play WoW. Also, I don't know if it makes a difference but the card is PCI-E x16 2.0 and the slot in the motherboard is only 1.0.

In About This Mac, the video card has QE/CL enabled and everything outside of the games works flawlessly. Is there something I am missing here? Am I doing something wrong, or is this video card just not the right one to use? I'll be more than happy to purchase a video card if it will work. The only requirements for the card is that it be able to play WoW and that it will drive my 30" Dell Monitor (resolution of 2560x1600), and it would be nice if it was a silent/fanless card. If any of you have any suggestions on how to make this card work rigt, or any suggestions on which card would be best to purchase please do let me know!