Results 1 to 4 of 4
Discuss Studio 15 Sound and Card Reader Problem at the Hardware - Hackint0sh.org; I installed Leo4allv3 (10.5.2) fine and have Internet, Ethernet, Sound and video card are working ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Studio 15 Sound and Card Reader Problem

    I installed Leo4allv3 (10.5.2) fine and have Internet, Ethernet, Sound and video card are working fine.

    But I cant get the SD Card Reader to work. I installed the Kext ad restarted and put in a SD card and nothing happened.

    And with the sound I can hear anything but I cant change the volume with the controls at the top or on the LED controls, it just shows the volume all the way up but it has a circle with a cross through it. But I mean I can hear everything. How can I fix this

    Studio 15
    2GB RAM
    250GB HDD
    And I have the default Sound and Video card.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you try updating to 10.5.5 at least?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Did you try updating to 10.5.5 at least?
    Well in Software update there is a update for 10.5.7 But how could I update without it killing my hackintosh

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You have to read the sticky about to update on the installation forum by f41qu3
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Sound Studio 3.6 adds IMA 4:1 iPhone app sound format
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-2009, 01:20 AM
  2. Problem with sound card...
    By joaolima in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 04-29-2009, 01:30 AM
  3. SigmaTel STAC9200 sound card problem
    By poli275 in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2008, 07:47 PM
  4. Question? MSI StarReader, USB card reader/writer 52-in-1(Including SIM card)
    By stequila in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2007, 06:48 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:03 AM.
twitter, follow us!