Results 1 to 1 of 1
Discuss STLabs Radeon X600pro at the Hardware - Hackint0sh.org; Works with 10.4.3 and 10.4.5 Detected as 16MB videocard during start up but System profiler ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default STLabs Radeon X600pro

    Works with 10.4.3 and 10.4.5

    Detected as 16MB videocard during start up but System profiler detects 128MB after startup.
    QE and CI supported without further patching.

    Mouse tearing (especially when using scroll wheel)
    Broken pointer when exiting fullscreen OpenGL-app
    No resolutions or display depth choices in Display preferences
    Last edited by epdm; 05-17-2006 at 02:49 PM.



 

 

Similar Threads

  1. radeon 7000 pci
    By xtgold in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2011, 08:41 PM
  2. Ati Radeon 9550
    By marcioairplane in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2009, 08:10 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 04-15-2009, 07:29 PM
  4. problem with radeon 9600 pro and radeon x800 xt
    By mick ash in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-2008, 10:42 PM
  5. Radeon problem
    By betolley in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 12-27-2007, 08:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:10 AM.
twitter, follow us!