Results 1 to 2 of 2
Discuss soundproblem AC97+USB SOUND at the Hardware - Hackint0sh.org; hey guys.. after a full weak of getting leopard installed, i'm getting frustrated. i managed ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default soundproblem AC97+USB SOUND

    hey guys.. after a full weak of getting leopard installed, i'm getting frustrated.
    i managed it to install and run pretty good. the only thing, that doenst want to work is my sound.
    i almost tried every method and kext to get it to work. voodoo hda doenst work either. it says "Cant enter registry-path". then "cant access I/O".
    im running this motherboard: VIA k8t800 North Bridge + VT8237 South Bridge.

    if i go to the sound preference, theres no ouput or input showing up.
    system profiler says @ audio : no audio built-in... but my mobo has a onboard soundcard^^
    i plugged in a pci soundcard and checked systemprofiler in the pci section. it doesnt detect anything.
    so i bought a usb soundstick and plugged it in. the system profiler does find it the @usb section and says:
    USB AUDIO:

    Product ID: 0xf211
    Vendor ID: 0x1130 (Tenx Technology, Inc.)
    Version: 5.10
    Speed: Up to 12 Mb/sec
    Location ID: 0x70200000
    Current Available (mA): 500
    Current Required (mA): Unknown (Device has not been configured)

    but i cant find the stick in the sound preferences.

    AUDIO MIDI UTIL. says:
    Default Ouput: Unknown Device
    Default Input: Unknown Device

    Audio Input: Not Supported
    Audio Output: Not Supported

    i cant switch or change anything.
    now i reinstalled everything without audio drivers. i hope you guys might help me. i'm really getting crazy



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    bump. pls help guys

 

 

Similar Threads

  1. No sound > iAtkos s3 Realtek AC97
    By merx987 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 08:22 PM
  2. Please Help me with my iPhones soundproblem
    By slansson in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 04-23-2009, 03:42 AM
  3. Sound not working on 10.5.4 AC97
    By JuiceBoxHero in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 03-26-2009, 10:55 PM
  4. How to get Realtek/Conexant AC97
    By Aquakidd13 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2008, 08:19 PM
  5. help !the ac97 can't work in leopard
    By mamamii in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2007, 07:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:11 AM.
twitter, follow us!