Results 1 to 3 of 3
Discuss [Solved] - Sound Output but No Input (Microphone) at the Hardware - Hackint0sh.org; Hello, this is my first post here as its the first real help i have ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Solved] - Sound Output but No Input (Microphone)

    Hello, this is my first post here as its the first real help i have needed.

    Im running iDeneb 10.5.6 currently using this realtek driver for my on board sound.

    Realtek ALC662 codec - Realtek ALC662 codec - Kexts.com

    My board is a Asus P5KPL

    Everything else i have got working perfect.

    Just need your help with my microphone - thanks.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Solved using - voodoohda - Google Code

    hope this helps

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    sure it will, thread closed
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Sound output stopped working!!1
    By wcs425 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2011, 09:57 PM
  2. Problems with iDeneb "Input Output error"
    By M4xM4g0r5ch in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2010, 02:58 PM
  3. Disk Utility Input/Output Error!! Help!!
    By l2ounak in forum Using Leopard
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2010, 02:00 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-19-2010, 06:24 PM
  5. input/output error
    By Hoellen95 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2010, 05:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:35 AM.
twitter, follow us!