Results 1 to 5 of 5
Discuss [Req] drivers for Asus P5VD2-VM SE ? at the Hardware - Hackint0sh.org; I tried Kalyway 10.5.2 and Leo4all final but neither of them could recognize my Asus ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Req] drivers for Asus P5VD2-VM SE ?

    I tried Kalyway 10.5.2 and Leo4all final but neither of them could recognize my Asus P5VD2-VM SE's southbridge controller...
    It uses the chipset of VT8237S.
    Here's the error message:
    VIA UNKNOWN(CMD 0x1f0, CTR 0x3f4, IRQ 14, BM 0xfc00)
    Is there a patch or driver could solve that?

    Thx in advance,

    Tony



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    It's OK now. Just use the ppf patch from theStevo (Thank you so much Stevo!)
    Still I couldn't open QE/CI under Mac. Try it later.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Kalyway freezes after first reboot. It showed an error message "Calibation failed with 2 attempts".
    Anyone knows how to solve that?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by tonyzhou View Post
    I tried Kalyway 10.5.2 and Leo4all final but neither of them could recognize my Asus P5VD2-VM SE's southbridge controller...
    It uses the chipset of VT8237S.
    Here's the error message:
    VIA UNKNOWN(CMD 0x1f0, CTR 0x3f4, IRQ 14, BM 0xfc00)
    Is there a patch or driver could solve that?

    Thx in advance,

    Tony
    Have the same problem Сould not find anything anywhere on this issue.

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You guys have VIA Chipset in the mobo?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 

Similar Threads

  1. Asus M2N-E Ethernet problem, help me witch ethernet drivers
    By Saulea in forum Genuine Mac Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2011, 08:37 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: 01-16-2009, 08:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:55 PM.
twitter, follow us!