Results 1 to 3 of 3
Discuss Problems Main Board Intel 945gnt audio dont work at the Hardware - Hackint0sh.org; hi, im new in this forum, but its really fantastic, congratulations for all... so, my ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Cool Problems Main Board Intel 945gnt audio dont work

    hi, im new in this forum, but its really fantastic, congratulations for all... so, my question , iinstall a hackintoch name leo4all (i think) all ok even my firewire, but my network and sound card (all on board) doesnt work... somebody have any way to solve this, im search here but don found nothin, thanks ... sorry for any english error, im from brasil. thanks



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hiya there sindher, please tell us your LAN and Sound Card Chipset. :hack:
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks man for your help, my sound card Sigmatel 9223* audio codec (i get this in the page of bord in the intel site) and lan Intel® 82562GX/82562GZ PLC device , can you help me ?? tahnks

 

 

Similar Threads

  1. ideneb 10.5.6 // intel hd audio & problems with mounting
    By twoscoopscooler in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2009, 03:59 PM
  2. OSx86 Leopard - NO AUDIO & NETWORK in Intel Board
    By MACinized in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 05-07-2009, 04:32 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-05-2008, 03:38 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 01-23-2008, 05:18 AM
  5. on board network card and audio cannot work
    By macintux in forum Tiger
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2007, 03:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:33 PM.
twitter, follow us!