Results 1 to 3 of 3
Discuss Problem Installing iAtkosv7 10.5.7 or 10.6.1-10.6.2 Intel_Amd_Hazard free version at the Hardware - Hackint0sh.org; hi ... i have been trying to install MacOsX on my pc for the past ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem Installing iAtkosv7 10.5.7 or 10.6.1-10.6.2 Intel_Amd_Hazard free version

    hi ...
    i have been trying to install MacOsX on my pc for the past few days.But the same problem keeps on repeating .

    I downloaded iAtkosV7(10.5.7) from torrent and burned it slowly on a DVD.

    I have a Toshiba Satellite C650 Laptop.
    i3 processor(2.26 Ghz)
    3 GB ram
    intel hm55 chipset
    with intel HD graphics.

    And I have changed my hard disk mode to "compatibilty mode" from "ACHI" in the setup.
    Then i installed windows 7.

    Now when i boot from MacOs DVD it boots successfully . Darwin Loads.
    Then system restarts after some time.
    Then i tried the verbose mode(-v)
    It shows Mac Kernel is loading HFS+ files . and then sometimes i see mac logo on silver screen . And the computer restarts again.
    I have also tried (-v -x32). But same thing happens.

    Then i again downloaded 10.6.1-10.6.2 Intel_Amd_Hazard free version .
    Thinking the old version might had not supported my hardware . But the same is happening for this also.

    Please help me ... I am very desperate to use Mac ....



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I'm not sure if this is system is compatible, you didnt post your video card :/

    Anyway try this flag: cpus=1 -v -x
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have no additional video card . The motherboard has inbuilt intel HD Graphics .
    And i Have tried "cpus=1 -v -x " also. It doesn't work ....

 

 

Similar Threads

  1. Installing any version of OSX on my Ultima Vanquish PC...
    By jimmymcmahon in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-19-2011, 09:51 AM
  2. iAtkosv7 post-install problem HP DV6-6023
    By mattyboy93 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2011, 11:03 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-03-2009, 09:21 PM
  4. Problem Install iAtkosv7 on Laptop ASUS x83
    By gec in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2009, 09:15 PM
  5. iAtkosv7 : Kernel panic while installing
    By Trycer in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2009, 07:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:15 PM.
twitter, follow us!