Results 1 to 4 of 4
Discuss Please Help Can't get boot 132 to work!!! at the Hardware - Hackint0sh.org; Hi, I'm a first time hackintosh builder. I've been following the install instructions here since ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Please Help Can't get boot 132 to work!!!

    Hi,

    I'm a first time hackintosh builder.

    I've been following the install instructions here since I have similar hardware:
    http://forum.insanelymac.com/l.../...php/t78325.html

    After going loading boot 132 I insert the 10.5 retail dvd and start loading the os.
    After about 10-15 secs of spinining on the grey Apple logo screen I get a ghost buster logo and install seems to stop.

    Any ideas for trouble shooting?

    sys specs:
    BLOOD IRO P35-T2RL P35
    CPU INTEL|C2D E7300 2.66G
    GPU XFX 9800gt
    HD 1T|WD
    DVD BURN SAMSUNG|SH-S



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check this thread

    This one can help too

    Good Luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the tips!
    First link looks very interesting. Once I get the dvd to boot I will look into it.

    I tried the second links boot 132 download and ended up with the same results.
    Any other ideas?

    thanks

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Ask direcly to them, they are the experts ;P
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Install sucseeded but boot doesn't work
    By pascallino in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 12-25-2011, 03:54 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 04-17-2011, 06:55 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-17-2010, 05:59 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 06-14-2009, 12:15 AM
  5. Does "boot-args" nvram option work?
    By oz_paulb in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2007, 10:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:20 AM.
twitter, follow us!