Results 1 to 2 of 2
Discuss P5ND2-Sli at the Hardware - Hackint0sh.org; WORKS PERFECT. Everything works natively except SATA. SATA works after installing ApplenForceSATA.kext WORKS IDE 0 ...
  1. #1
    Professional Array xtreme571's Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    USA
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default P5ND2-Sli

    WORKS PERFECT.

    Everything works natively except SATA.

    SATA works after installing ApplenForceSATA.kext

    WORKS
    IDE 0 & 1
    SATA All Ports, including e-SATA and PCI-E SATA
    All USB Ports work
    Firewire works
    Sound works
    havent tested PS/2 ports, but they should work fine

    DOESNT WORK

    SATA does not work until you've patched it. you can not install directly to SATA.
    Before you ask any question, try searching it first.
    Search Button is ur best friend...so is google.

    I AM IN NO WAY TELLING YOU TO COMMIT PIRACY. IF YOU LIKE OS X OR ANY PART OF IT. BUY A MAC.
    TESTING 4 PCs and 1 Macbook . Only the macbook works perfectly .

    If any members post has helped you...add to their rep.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Timisoara Romania
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default UDMA works?

    I have the same mobo,
    i gave up trying to install on SATA (wmare seemd kinda complicated - i allready had a 200g WD IDE)

    everything works but Hdd transfer is incredebly slow, max 3.4m/s (tested with xBnech)
    so from all the threads i've read this seemed like a "no UDMA" situation;

    i've been spending the last weeks on insanelymac and all over the places all mighty google took me, and the only "solution" i stumbled on was the AppleOnBoardATA.kext that zappadoc posted on insanelymac forum, but the link is not active anymore - so i searched for it in other places - found it on a korean forum but it was named AppleOnboarPCATA.kext, after i installed it - "waiting for root device"

    i'm new to OS X - so be gentile

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:15 AM.
twitter, follow us!