Results 1 to 2 of 2
Discuss p5b-vm at the Hardware - Hackint0sh.org; I have an asus p5b-vm. the networkcard is working, thanks to DaemonEs. the sata doesn't ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default p5b-vm

    I have an asus p5b-vm.

    the networkcard is working, thanks to DaemonEs.
    the sata doesn't work at all. there is no ide mode in this motherboard, and DaemonEs' jmicron driver doesn't worked for me (it could be my motherboard's fault)
    there is no sound, the taruga 1.16 write this : "This codec is not working at the moment, it needs more research "
    Everything else is working well.

    i hope the hardware problems will be fixed soon. (i'm ready for testing )



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Instead of using IDE mode, try setting it to enhanced and then AHCI. That works on at least my P5B-Plus, I'd think it'd be the same for another ASUS board on a 965 chipset (yeah, yours is G965 and mine is the regular 965 Express, but the ICH8 on both should be the same since I'm not using mine in RAID mode.)

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:32 PM.
twitter, follow us!