Page 1 of 17 1234567891011 ... LastLast
Results 1 to 10 of 164
Discuss Make It Perfect Hackintosh at the Hardware - Hackint0sh.org; Post your Hardware Specs here, We will help you to get all that drivers which ...
  1. #1
    Rookie Array king001001's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Make It Perfect Hackintosh

    Post your Hardware Specs here,
    We will help you to get all that drivers which works 100% fine without any error in your Hackintosh.
    Last edited by king001001; 09-30-2009 at 03:03 PM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    Great post King, surely will help other members, my specs in my signature, is a pre-build machine, everything works

    OSX Leopard - Everything works but remote control and TV card
    OSX Snow Leopard - Testing
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Hi,

    I'm having a hell of a time trying to get my box hackintoshed. I'm willing to buy the retail and run a pre-boot installation if need be, but I just want this puppy working.

    My original intention was to Quad boot:
    XP (installed)
    Win7 (installed)
    Ubuntu
    OSX

    Mobo: Asus M2N-SLI w/ nforce 560 chipset
    Chip: AMD x2 64 5000+ black edition
    RAM: 4GB DDR2 Corsair
    Video: eVGA nVidia GeForce 7200GS
    HDD: 300GB Seagate SATA (4 equal partitions)

    I also have a ReadyNAS I'm using for shared storage, so no need for each partition to see the other or a common readable partition.

    I've tried iDeneb 10.5.7, iATKoS 10.5.8, iPC 10.5.6, and just can't figure out the combination of installation options that will work.

    Please help!

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Can you guys help me as well?

    I'm using a Asus P5KPL Motherboard but I'm having trouble loading the Boot-132 CD.

    Everytime I load it on, the message says "Please insert bootable media into the selected bootable media device"

    The SATA DVD drive I have is the only priority drive in my BIOS, if I put the HDD as 2nd, it loads up Windows XP! The DVD drive is fine, I put in my XP cd and it asked me to press enter to boot from the CD which I did and it booted up fine!

    I'm downloading iDeneb 1.4 as we speak so I'm going to try that method as well.

    I really want to use the Boot-132.ISO so I can install a retail copy of Leopard.

    Lastly, If I go ahead with this Ideneb Install, do you know if/If I can, upgrade to Snow Leopard legally using the disk, will I be able to run Software update?

    Please help guys/girls.

    Cheers

    HamzaB

  5. #5
    Rookie Array king001001's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    OSX Leopard - Everything works but remote control and TV card
    OSX Snow Leopard - Testing
    Give me more details about the tuner card


  6. #6
    Rookie Array king001001's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by hamzab View Post
    Can you guys help me as well?

    I'm using a Asus P5KPL Motherboard but I'm having trouble loading the Boot-132 CD.

    Everytime I load it on, the message says "Please insert bootable media into the selected bootable media device"

    The SATA DVD drive I have is the only priority drive in my BIOS, if I put the HDD as 2nd, it loads up Windows XP! The DVD drive is fine, I put in my XP cd and it asked me to press enter to boot from the CD which I did and it booted up fine!

    I'm downloading iDeneb 1.4 as we speak so I'm going to try that method as well.

    I really want to use the Boot-132.ISO so I can install a retail copy of Leopard.

    Lastly, If I go ahead with this Ideneb Install, do you know if/If I can, upgrade to Snow Leopard legally using the disk, will I be able to run Software update?

    Please help guys/girls.

    Cheers

    HamzaB
    Check your Boot-132.ISO image.download new Boot-132.ISO and recheck

  7. #7
    Rookie Array king001001's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nyquist View Post
    Hi,

    I'm having a hell of a time trying to get my box hackintoshed. I'm willing to buy the retail and run a pre-boot installation if need be, but I just want this puppy working.

    My original intention was to Quad boot:
    XP (installed)
    Win7 (installed)
    Ubuntu
    OSX

    Mobo: Asus M2N-SLI w/ nforce 560 chipset
    Chip: AMD x2 64 5000+ black edition
    RAM: 4GB DDR2 Corsair
    Video: eVGA nVidia GeForce 7200GS
    HDD: 300GB Seagate SATA (4 equal partitions)

    I also have a ReadyNAS I'm using for shared storage, so no need for each partition to see the other or a common readable partition.

    I've tried iDeneb 10.5.7, iATKoS 10.5.8, iPC 10.5.6, and just can't figure out the combination of installation options that will work.

    Please help!
    Install Method: iPC OSx86 10.5.6 - PPF2 (need flag "cpus=1" to boot DVD)
    LAN: works driver
    Realtek ALC850 Audio: works

    EFI v9 + 9.5.0 voodoo kernel
    Sleep, Restart and Shutdown all working.
    (PATA Mode Recommended)

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    CPU: Intel Core i7 920 @ 3.4Ghz
    Memory: Corsair XMS3 6GB (3x2GB) DDR3 PC3-12800C9 (1600MHz) Tri-Channel
    GPU: XFX GTX 260 XT
    Motherboard: Gigabyte EX58-UD3R Intel X58 (Socket 1366) PCI-Express DDR3 Motherboard
    HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB SATA-II 32MB Cache & Seagate 80GB
    Optical Drive: LG CH08LS10 8x Blu-Ray Reader/16x DVD±RW - Black
    PSU: Corsair TX 650W ATX2.2 SLI Compliant PSU
    iAtkos v7
    works perfectly except the sound
    ps sorry for the unecessary hardware in there i just copied it from one of my forum sigs
    EDIT: never mind i have fixed the issue now and i have got everything working correctly
    Last edited by Sanga; 10-01-2009 at 05:38 PM.

  9. #9
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Quote Originally Posted by king001001 View Post
    Give me more details about the tuner card
    Is a WinTV 1800, theres no support for it ;P
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm having a hell of a hard time getting snow to work PROPERLY on this custom machine

    Mobo: Gigabyte ex58-ud3r (1.6 REV. NOTE, has the compatible audio on this revision)
    CPU: i7 920 2.66ghz
    RAM: 6GB DDR3 Dominators 1066ghz
    HDD: 1TB 7200rpm 32 mb cache WD drive.
    Graphics: XFX Geforce 9800gt

    I really need help getting it up and running. thanks.


 

 
Page 1 of 17 1234567891011 ... LastLast

LinkBacks (?)


Similar Threads

  1. Which Hackintosh will be perfect for my Pc
    By sanjay_2001 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2009, 11:50 PM
  2. Need help building perfect (or close) hackintosh
    By iDesign_Tutorials in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2009, 07:19 AM
  3. Perfect Hackintosh configuration?
    By mroofka_Z in forum Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 09-17-2008, 03:19 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-26-2008, 04:32 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 01-13-2008, 07:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:12 PM.
twitter, follow us!