Results 1 to 2 of 2
Discuss JaS 10.4.8 on Intel D946Gzis no sound, no ethernet at the Hardware - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation JaS 10.4.8 on Intel D946Gzis no sound, no ethernet

    Helo guys,

    I've just installed the JaS 10.4.8 on my intel D946GZIS mobo. At first i've got some problems with the HD but at last i've installed the Osx86 and it runs quite well but the sound and lan doesnt works, graphics are ok but i thinkit could be better.

    So, here is the question, anyone know how to fix this sound and internet problem? i've found one or two solutions wich have not worked for me.

    Here are the mobo specs:

    Chipset
    Intel® 946PL/GZ Express Chipset

    Audio
    6-channel (5.1) audio subsystem using the SigmaTel* STAC9227 audio codec

    Video
    Intel® Graphics Media Accelerator 3000 (Intel® GMA 3000) onboard graphics subsystem

    I/O Control
    Legacy I/O controller for diskette drive, serial, parallel, and PS/2* ports

    LAN Support
    10/100 Mbits/sec LAN subsystem using the Intel® 82562G Platform LAN Connect (PLC) device


    Thank you all in advance,

    Kiko
    kikobarreto@hotmail.com



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Thumbs up Intel D946GZIS

    Hey-

    So, I've got the same board, and I'm anticipating issues... however, I did happen to notice that on the Intel website that there were drivers for that motherboard for *ALL* OSes.... I'm gonna grab them all and see what I can't get done with them after I get OSX86 installed....

    Crossing my fingers, and I hope that the suggestion helped.

    M

 

 

Similar Threads

  1. HP Ethernet/WiFi/Sound not functional
    By AtlBraves011 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-22-2010, 12:12 PM
  2. DX48BT2 Sound & Ethernet? Anyone?
    By lsdelirious in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2009, 09:37 PM
  3. [Ethernet & Sound] Drivers for EeePC 1000H
    By jashsayani in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 04-02-2009, 12:14 AM
  4. [leo4all] Sound & Ethernet problem
    By udhay in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2008, 12:43 AM
  5. [Hardware Doubt] Intel D946GZis mobo
    By RDumbart in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2008, 01:48 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:16 PM.
twitter, follow us!